Πρώτη γεύση του νέου Santa Fe

By  |  0 Comments

Η Hyundai Motor έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες teaser που αποτελούν μια πρώτη εκδοχή της νέας επερχόμενης γενιάς Santa Fe, παρουσιάζοντας ένα πολυτελές και εντυπωσιακό σχεδιαστικά SUV, βασισμένο στην ισχυρή, κομψή και ογκώδη σύνθεσή του, η οποία αντικατοπτρίζει τη νέα ταυτότητα σχεδιασμού SUV της Hyundai.

Η εξωτερική εμφάνιση χαρακτηρίζεται από το νέο εμπρόσθιο τμήμα του νέου Santa Fe που ενσωματώνει τη μεγάλη δικτυωτή μάσκα, η οποία συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό σύστημα προβολέων διαθέτοντας ξεχωριστά φώτα ημέρας (DRLs) και κύριους λαμπτήρες που συνδυαστικά δημιουργούν μια μοναδική φουτουριστική εμφάνιση.

Η πλευρική εμφάνιση προβάλλει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του οχήματος. Μια απλή, αλλά κομψή γραμμή στην οροφή και μια γραμμή στα πλάγια που ξεκινάει από τους προβολείς και τελειώνει στα πίσω φώτα δίνουν συνδυαστικά μια ιδιαίτερα αρμονική εμφάνιση και αίσθηση.

Το πίσω τμήμα προβάλλει δυναμικά, δίνοντας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και στιβαρότητας με ξεχωριστό σχεδιασμό πίσω φώτων και προφυλακτήρα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.