Γιγαντοαφίσα Ford για βραβείο Γκίνες! (video)

By  |  0 Comments

Η τεράστια γιγαντοαφίσα του νέου Ford EcoSport στη Μαδρίτη (Ισπανία), είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Η Ford είναι επίσημος κάτοχος τίτλου GUINNESS WORLD RECORDS για τη Μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα παγκοσμίως μετά την αποκάλυψη μιας διαφήμισης εμβαδού 5.265 m2 – που αντιστοιχεί σε 20 γήπεδα του τένις – για το νέο SUV Ford EcoSport στο εμβληματικό Espana Building στην καρδιά της Μαδρίτης, στην Ισπανία.

Ένας επίσημος κριτής των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΚΙΝΕΣ επιθεώρησε την εγκατάσταση βάρους 2.000 kg και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την Μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα στο θεσμό GUINNESS WORLD RECORDS – καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί στο Dhahran, στη Σαουδική Αραβία, κατά 241.93 m2.

«Η κατάκτηση ενός Ρεκόρ Γκίνες για τη Μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα αποδεικνύει την δημιουργικότητα που διέπει την εταιρία μας» δήλωσε η Elena Burguete, διευθύντρια Marketing, Ford Ισπανίας. «Το Μήνυμα της Ford είναι ‘Go Further’, και αυτό στοχεύσαμε με τη νέα μας καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου EcoSport. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μεταδώσουμε το μήνυμα “Η Ζωή είναι έξω, εσύ;” σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ακριβώς στην καρδιά της Μαδρίτης.»

Η γιγαντοαφίσα θα παραμείνει εκεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια θα δοθεί ως δωρεά στο Apascovi Foundation, κέντρο απασχόλησης για άτομα με αναπηρία, όπου όλα  τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν θα έχουν μία δεύτερη ζωή.

Σχεδιασμένο για τη ζωή εντός και εκτός πόλης, το κομψό, νέο Ford EcoSport πωλείται τώρα σ όλη την Ευρώπη και για πρώτη φορά προσφέρεται σε σπορ έκδοση EcoSport ST-Line, εμπνευσμένη από την Ford Performance. Επίσης, διατίθεται το σύστημα Ford Intelligent All Wheel Drive μαζί με τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 και κάμερα οπισθοπορείας.

Σχετικά με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες

Τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες – GUINNESS WORLD RECORDS (GWR) είναι ένας παγκόσμιος θεσμός κατάρριψης ρεκόρ. Το ετήσιο, θρυλικό βιβλίο Guinness World Records που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1955, έχει πουλήσει περίπου 136 εκατομμύρια αντίτυπα σε 20 γλώσσες και σε περισσότερες από 100 χώρες. Επίσης, το Guinness World Records: Gamer’s Edition, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007, έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το παγκόσμιο τηλεοπτικό πρόγραμμα Guinness World Records φτάνει τα 750 εκατομμύρια θεατές κάθε χρόνο, ενώ πάνω από δύο εκατομμύρια άτομα ακολουθούν το GWR YouTube channel, που καταγράφει πάνω από 300 εκατομμύρια views το χρόνο. Ο ιστότοπος του GWR έχει 18 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και περίπου 10 εκατομμύρια followers στο Facebook. Το τμήμα εμπορικών πωλήσεων των Guinness World Records προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για μερικά από τα μεγαλύτερα brands και πρακτορεία σε όλο τον κόσμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.