Η πίτα του AC3

By  |  0 Comments

Σε ζεστή, φιλική, ενωτική ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί ο ΑC3, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η απονομή επάθλων για τους νικητές και διακριθέντες Οδηγούς-Συνοδηγούς του επάθλου «Αrgolis Historic Trophy 2017» στο Café Racer, στην Κηφισιά, σε μια ιδιαίτερα τιμητική ημέρα για την λέσχη.
Η τοποθεσία επιλέχθηκε επειδή στην Αττική βρίσκονται πολλοί φίλο και μέλη της λέσχης οι οποίοι στηρίζουν τις εκδηλώσεις .
Νικητές του «Αrgolis Historic Trophy 2017» είναι τα μέλη του AC3 Σπύρος Μουστάκας –Νικόλας Μουστάκας, οι οποίοι βραβεύτηκαν μαζί με τους ακόμα 16 διακριθέντες. O Σπύρος Μουστάκας καταχειροκροτήθηκε και δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων μας και για την επιτυχία του ως συνοδηγός του Γιώργου Δελαπόρτα κατά το πρόσφατο RALLYE MONTE CARLO HISTORIQUE 2018.
Η διοργανώτρια και ιδιαίτερα δραστήρια Λέσχη ευχαριστεί τους εκπροσώπους της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α., ΦΙΛ.Π.Α, Μicrocars, Moto Guzzi Club, Triumph Club & Classic Mini Club, τους φίλους, τα μέλη της λέσχης, τους sporting αγωνιζόμενους – δημοσιογράφους Στρατή Χατζηπαναγιώτου -«Stratissino», Νίκο Τσάδαρη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς επίσης και το Café Racer για την φιλοξενία.
Και του χρόνου!
Φωτο: Λυκούργος Ντουζέπης & AC3
http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.