Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

By  |  0 Comments

Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση η επίσημη έκθεση των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας του ΣΕΑΑ, ετοιμάζεται  για ακόμα μια φορά να υποδεχθεί το κοινό της στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από την Τετάρτη 18  έως και την Κυριακή 22 Απριλίου και στοχεύει να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο γεγονός μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.

Οι εταιρείες-μέλη του κλάδου δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ) θα παρουσιάσουν όλα τα νέα μοντέλα τους που θα πρωταγωνιστήσουν στην αγορά μοτοσυκλέτας το 2018.

Συνολικά θα συμμετέχουν περίπου 80 εταιρείες κ φορείς  του χώρου της μοτοσυκλέτας σε περίπου 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας. Μεγάλα κ πολυτελή περίπτερα θα φιλοξενήσουν περισσότερες από 30 διαφορετικές μάρκες δίκυκλων μεταξύ των οποίων SYM, DAYTONA MOTORS, QUADRO, PIAGGIO, MOTO GUZZI, VESPA, APRILIA, DERBI, HONDA, YAMAHA, KYMCO, GEMINI MOTORS, BMW, KAWASAKI, PEUGEOT, BRIXTON, KTM, HUSQVARNA, BAJAJ, SUZUKI, DUCATI, HARLEY DAVIDSON, BENELLI, KEEWAY, POLARIS, ROYAL ENFIELD, LINHAI, LAMBRETTA, NIU, AEON, GOES, F.B. MONDIAL, GAS-GAS κ.α.

Πέρα των νέων μοντέλων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εξοπλισμό ένδυσης, αξεσουάρ μοτό, λιπαντικά , ελαστικά, ανταλλακτικά και υπηρεσίες  μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και για τον λόγο  αυτό επιλέχθηκε για ακόμα μια φορά  το εκθεσιακό κέντρο της Ξιφασκίας, το οποίο διαθέτει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μεγάλους εξωτερικούς χώρους για υπαίθριες δραστηριότητες  αλλά και οργανωμένο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Όλες τις μέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες:

  • Οργανωμένα testrides σε πίστα 1100m.
  • Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση
  • 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial καιBMX
  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα
  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Ένας μεγάλος τυχερός θα βρεθεί ως VIPGuest στο MotoGP της Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου.

Μεγάλος χορηγός της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας είναι τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία active για καθαρότερους κινητήρες.

Χορηγός της έκθεσης είναι το monster energy.

Χορηγοί επικοινωνίας : COSMOTE TV, RED FM, ΜΟΤΟ, ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ, MOTOSPORT, MOTOGP WORLD, SPORTDAY, www.bikeit.gr, www.2wo.gr

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 5€ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν).

Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.ekthesimotosikletas.gr, στο τηλέφωνο 2294115125 και στο albatrossevents.gr@gmail.com.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.