Συνεργασία ΟΜΑΕ-Valvoline

By  |  0 Comments

Η ΟΜΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία λιπαντικών Valvoline.

Η Valvoline θα είναι ο χορηγός ονομασίας των θεσμών του Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πλαγιολισθήσεων (Drift). Το πρόγραμμα των δύο θεσμών για το 2018 αποτελείται από 8 και 7 αγώνες, αντίστοιχα.

Δραστηριοποιούμενη στην ανάπτυξη και παραγωγή λιπαντικών από το 1866, η Valvoline έχει πλούσια παρουσία στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό – από τον πρώτο αγώνα αυτοκινήτων σε αμερικανικό έδαφος, το 1895, μέχρι και σήμερα, που προσφέρει την συμβολή της στην ανάπτυξη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ΟΜΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία λιπαντικών Valvoline. Η Valvoline θα είναι ο χορηγός ονομασίας των θεσμών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πλαγιολισθήσεων (Drift). Το πρόγραμμα των δύο θεσμών για το 2018 αποτελείται από 8 και 7 αγώνες, αντίστοιχα. Δραστηριοποιούμενη στην ανάπτυξη και παραγωγή λιπαντικών από το 1866, η Valvoline έχει πλούσια παρουσία στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό - από τον πρώτο αγώνα αυτοκινήτων σε αμερικανικό έδαφος, το 1895, μέχρι και σήμερα, που προσφέρει την συμβολή της στην ανάπτυξη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.