Το Εαρινό στην Άνδρο (upd)

By  |  0 Comments

Το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ», μια από τις πιο σημαντικές και καθιερωμένες εκδηλώσεις, διοργανώνεται από τις 21 έως 22 Απριλίου 2018 στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου απόντα φίλου Γιώργου Φίλη.

Πρόκειται για ένα Regularity Rally το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.Π.Α 2018. Και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 70 ιστορικά αυτοκίνητα σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές που θα ταξιδέψουν τα πληρώματα μέσα από όμορφες διαδρομές μέσα στο νησί. ΘΑ περάσουν από διάσημα μέρη όπως το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμο, τη Χώρα κ.α.

Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν σε άνετα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου όπως τα Mare Vista Hotel, Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel, BlueBay Hotel, Belvedere Andros.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της κλασσικής regularity με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της νέας κατηγορίας «Master Trophy» που έχει προαγγελθεί με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ 2018. Στη συγκεκριμένη κατηγορία «επί λόγο τιμής», θα συμμετάσχουν πληρώματα που δεν θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνον τα «κλασσικά» όργανα όπως π.χ. το κοντέρ του αυτοκινήτου και φυσικά το κλασσικό χειροκίνητο χρονόμετρο.

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι διμελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1988 για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA ή FIA, καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος πού ανήκουν στην κατηγορία “potentially historic” της FIVA, κατασκευής 1/1/1988-31/12/1997.

ΜΕΛΗ ΦΙΛΠΑ: ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για διμελές πλήρωμα, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία

Mare Vista Hotel, Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel, BlueBay Hotel, Belvedere Andros = € 280

ΜΗ ΜΕΛΗ ΦΙΛΠΑ: ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για διμελές πλήρωμα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία

Mare Vista Hotel, Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel, BlueBay Hotel, Belvedere Andros = € 300

Λήξη συμμετοχών: Παρασκευή 16 Απριλίου 2018

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.