CMC CHALLENGE στις 13/5 (upd)

By  |  0 Comments

Tο Classic Mini Club (CMC), ανακοινώνει το “CMC CHALLENGE 2018” μια συνδιοργάνωση  των λεσχών  MICROCARS & AC3, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής και θα προσμετρά  στο AC3 «Argolis Historic Trophy» με συντελεστή 1.
Την  σχεδίαση του Regularity Rally, όπως και πέρυσι  έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC  Δημήτρης και  Άγγελος Κουνέλης και με υποθήκη την επιτυχία του 2017, ετοιμάζουν εκπλήξεις σε ότι αφορά την σχεδίαση  που θα ενθουσιάσει  τους λάτρεις του ιστορικού  αυτοκινήτου, όμως  θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν για ενίσχυση  ιδρυμάτων  για τα παιδιά.
Ο Διοικητικός έλεγχος και η παράδοση του υλικού της εκδήλωσης θα γίνει  στην έδρα της  MICROCARS, Μελενίκου 24, Βοτανικός, 10447 το Σάββατο 12/5 από 15:00-19:00. •  Ο Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00-10:30 στον χώρο της εκκίνησης. •  Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 από το Πόρτο  Ράφτη «Café Navy Style» όπου και ο τερματισμός. •  Οι  Ε.Δ.Α θα διεξαχθούν με  Μ.Ω.Τ. αλλά και ιδανικό χρόνο.  Στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί η 1η Υπερειδική Δοκιμασία Ακριβείας, που θα επαναληφθεί στο τέλος της εκδήλωσης και το άθροισμα τους θα τύχει ξεχωριστής βράβευσης.
Τα αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν μια ωραία  διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής  Αττικής μήκους  περίπου 112 Km, με 7 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας 40 Km και  17 χρονομετρήσεις. • Οι χρονομετρήσεις θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου και τα προσωρινά αποτελέσματα  των  ΕΔΑ και η  Γενική Κατάταξη  θα αναρτώνται άμεσα στο  διαδίκτυο και στον τερματισμό από την
http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/regularity.html
Επιτρέπονται όλα τα όργανα μέτρησης αποστάσεων και χρόνου. Θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη (άνευ οργάνων)  για όσα πληρώματα συμμετάσχουν με ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου που ΔΕΝ θα είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και κατάταξη για τα πληρώματα με ΜΙΝΙ & Μicrocars. • Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα €80,00 (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: • Παράβολο Συμμετοχής. • Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης. • Έντυπα της εκδήλωσης  • Έπαθλα και αναμνηστικά. • Δωρεά  για ενίσχυση ιδρύματος  για παιδιά.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 8 Μαΐου 2018.

Στην σχεδίαση του Regularity rally, ο Αλυτάρχης  Άγγελος Κουνέλης έχει  εφαρμόσει κάτι που γίνεται σε αγώνες στο εξωτερικό δηλ. τον ολικό  μηδενισμό του οδόμετρου στην εκκίνηση κάθε Ε.Δ.Α. και η μέτρηση θα είναι μέχρι την εκκίνηση της επόμενης Ε.Δ.Α. όπου εκεί θα γίνεται πάλι ολικός μηδενισμός του οδόμετρου κλπ. Έτσι θα διευκολυνθούν και τα πληρώματα που δεν θα έχουν συνδεδεμένα όργανα μέτρησης.
Για τις Υπερειδικές «Ιππόδρομος Ι &ΙΙ » :
α. θα διεξαχθούν στον χώρο στάθμευσης (κλειστός για όλους -πλην των πληρωμάτων) που διαθέτει άσφαλτο κορυφαίας πρόσφυσης και εξόδους διαφυγής, όπου εκεί κορδέλες θα σηματοδοτούν την διαδρομή
β. δεν απαιτούνται όργανα καθότι θα είναι με ιδανικό χρόνο (μικρότερος για τα αυτ/τα < 999 cc)
γ. δεν απαιτείται πλοήγηση με οδόμετρο, διότι η διαδρομή θα επισημαίνεται με κορδέλες.
δ. στο roadbook θα υπάρχει η φωτογραφία που αναρτήθηκε.
ε. η βράβευση θα είναι ενιαία, για τα 3 πρώτα πληρώματα .

Λίγα ακόμη λόγια για το CMC Challenge της Κυριακής:
Ο αγώνας είναι περίπου 112 χιλιόμετρα, με διάρκεια 3,5 ώρες, με 7 ειδικές και πολλαπλές χρονομετρήσεις. Σε μερικές από αυτές θα υπάρχει κάποια δυσκολία πλοήγησης, αλλά χωρίς παγίδες, με σαφές -και πιστεύω πολύ προσεκτικά μετρημένο- roadbook.
Οι ειδικές «Ιππόδρομος Ι και ΙΙ» θα είναι κάτι διαφορετικό. Με κλειστή διαδρομή, φανερά σημεία χρονομέτρησης και προειδοποιητική κορίνα. Το πρώτο πέρασμα θα είναι, ας πούμε, κάπως αναγνωριστικό, το δεύτερο αρκετά πιο σφιχτό και υποπτεύομαι ότι θα υπάρχει αρκετό «θέαμα» που θα χαρούν οι τυχόντες θεατές και θα αποτυπώσουν οι φωτογράφοι.
Για μεγαλύτερη ευκολία των συνοδηγών (και κυρίως όσων δεν διαθέτουν εξελιγμένα οδόμετρα) ο αγώνας θα είναι χωρισμένος σε τμήματα και θα υπάρχει μηδενισμός των χιλιομέτρων στην αρχή κάθε ειδικής.
Καλή διασκέδαση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

ΤΡΙΤΗ  8/5/2018 :  Λήξη εγγραφών

ΣΑΒΒΑΤΟ    12/5/2018
15:00-19:00   Διοικητικός Έλεγχος –Παραλαβή Υλικών, στην έδρα του Classic Microcars Club, Μελενίκου 24, Βοτανικός, 10447.

ΚΥΡΙΑΚΗ        13/5/2018
09:00-10:30  Τεχνικός Έλεγχος -Παραλαβή Roadbook -Ε.Δ.Α στην εκκίνηση.
11:00            Εκκίνηση από Πόρτο Ράφτη,«Café -Restaurant Navy Style»,οδό  Αυλακίου 52, ΤΚ19003
15:00            Τερματισμός στον χώρο της εκκίνησης
16:00            Ανακοίνωση Προσωρινών –Τελικών Αποτελεσμάτων
16:30            Απονομή  Επάθλων

Tο Classic Mini Club (CMC), ανακοινώνει το “CMC CHALLENGE 2018” μια συνδιοργάνωση των λεσχών MICROCARS & AC3, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκόπουλου Μεσόγαιας Αττικής και θα προσμετρά στο AC3 «Argolis Historic Trophy» με συντελεστή 1. Την σχεδίαση του Regularity Rally, όπως και πέρυσι έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης και με υποθήκη την επιτυχία του 2017, μας ετοιμάζουν εκπλήξεις σε ότι αφορά την σχεδίαση που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του ιστορικού αυτοκινήτου, όμως θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν για ενίσχυση ιδρυμάτων για τα παιδιά. Ο Διοικητικός έλεγχος και η παράδοση του υλικού της εκδήλωσης θα γίνει στην έδρα της MICROCARS, Μελενίκου 24, Βοτανικός, 10447 το Σάββατο 12/5 από 15:00-19:00. • Ο Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00-10:30 στον χώρο της εκκίνησης. • Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 από το Πόρτο Ράφτη «Café Navy Style» όπου και ο τερματισμός. • Οι Ε.Δ.Α θα διεξαχθούν με Μ.Ω.Τ. αλλά και ιδανικό χρόνο. Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί η 1η Υπερειδική Δοκιμασία Ακριβείας, που θα επαναληφθεί στο τέλος της εκδήλωσης και το άθροισμα τους θα τύχει ξεχωριστής βράβευσης. Τα αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν μια ωραία διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής μήκους περίπου 112 Km, με 7 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας 40 Km και 17 χρονομετρήσεις. • Οι χρονομετρήσεις θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου και τα προσωρινά αποτελέσματα των ΕΔΑ και η Γενική Κατάταξη θα αναρτώνται άμεσα στο διαδίκτυο και στον τερματισμό από την http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/regularity.html Επιτρέπονται όλα τα όργανα μέτρησης αποστάσεων και χρόνου. Θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη (άνευ οργάνων) για όσα πληρώματα συμμετάσχουν με ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου που ΔΕΝ θα είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και κατάταξη για τα πληρώματα με ΜΙΝΙ & Μicrocars. • Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα €80,00 (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: • Παράβολο Συμμετοχής. • Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης. • Έντυπα της εκδήλωσης • Έπαθλα και αναμνηστικά. • Δωρεά για ενίσχυση ιδρύματος για παιδιά. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 8 Μαΐου 2018. Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ 2nd CMC CHALLENGE 2018”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.