Οδηγώντας με ασφάλεια

By  |  0 Comments

Ήρθαν οι μέρες που χιλιάδες αυτοκίνητα θα μετακινηθούν στο οδικό δίκτυο της χώρας μας. Οικογένειες, φίλοι, παρέες αλλά και μοναχικοί θα διανύσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να γιορτάσουν. Για να απολαύσουν μερικές μέρες ξενοιασιάς στη φύση, στο χωριό, στο νησί, με απαρτία την οικογένεια που σπάνια βλέπουν.

Ασφάλεια. Πρώτα απ’ όλα είναι στο χέρι κάθε οδηγού η ασφάλεια των επιβατών και η δική του. Όση εμπιστοσύνη κι αν έχει στο αυτοκίνητό του, είτε είναι ένα αξιόπιστο μοντέλο λίγων χρόνων είτε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να υποκαταστήσει τα μάτια, τη σκέψη και την δική του αντίδραση.

Σεβασμός. Σεβασμός στον διπλανό, σεβασμός στην προτεραιότητα, στον ΚΟΚ και στη ΛΕΑ, σεβασμός στη ζωή και στον πολιτισμό, σεβασμός στο ζωάκι που περνά το δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητο, σεβασμός στις προηγούμενες και στις επόμενες γενιές.

Ξενοιασιά. Στη Subaru πιστεύουν ότι τα αυτοκίνητα είναι κάτι περισσότερο από ένα μέσο που μας πάει στον προορισμό μας. Τα αυτοκίνητα φέρνουν τα όνειρα, την ελευθερία και φανταστικές στιγμές στη ζωή. Και με αυτό έρχεται μια υπέρτατη ευθύνη: να διασφαλίσουν ότι οι ζωές, όχι μόνο του οδηγού και των επιβατών, αλλά όλων, είναι ασφαλείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιδίωξη για αναβάθμιση της ασφάλειας είναι ένας ατέρμονας αγώνας, με αποτέλεσμα τα Outback, Forester, Levorg όπως και τα τελευταία Subaru XV και Impreza να κατέχουν τις αξιολογήσεις των 5 αστέρων του Euro NCAP.

Τα ολοκαίνουργια Subaru XV και Impreza έχουν μάλιστα κατακτήσει και την βράβευση των Ασφαλέστερων Αυτοκινήτων στην Κατηγορία τους. Εξοπλισμένα όλα με το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight, το οποίο δίνει στον οδηγό «ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια στο δρόμο», τα Subaru προσφέρουν απλόχερη Απόλαυση & Ξενοιασιά στον οδηγό και στους επιβάτες τους.

Καλό δρόμο, καλό Πάσχα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.