Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018

By  |  0 Comments

Περήφανοι ιδιοκτήτες και ενθουσιώδεις θαυμαστές περίοπτων classic μοντέλων σε δύο, τρεις και τέσσερις τροχούς θα συγκεντρωθούν στις όχθες της Λίμνης Como στο Cernobbio, Βόρεια Ιταλία, από 25- 27 Μαΐου 2018. Εκεί θα γιορτάσουν τον πιο αποκλειστικό και παραδοσιακό, διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για ιστορικά οχήματα.

Στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018, 51 αυτοκίνητα και 30 μοτοσικλέτες και συνδυασμοί τρίκυκλων από διαφορετικές εποχές θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να αποσπάσουν την εύνοια του κοινού και μιας διεθνούς, υψηλού κύρους, κριτικής επιτροπής. Από τα highlights του Σαββατοκύριακου που διοργανώνεται από το BMW Group Classic και το Grand Hotel Villa d’Este είναι η παρουσίαση οχημάτων στο πάρκο της Villa Erba, η παρέλαση των υποψηφίων μοτοσικλετών, ειδικές εκθέσεις και το βραβείο “Best of Show” την Κυριακή το βράδυ.

 Hollywood on the Lake ”: Υπερθέαμα με φόντο ένα κινηματογραφικό σκηνικό.

Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018 γίνεται υπό το σλόγκαν “Hollywood on the Lake”. Η επιλογή των υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό ομορφιάς στις όχθες της Λίμνης Como καλύπτει όλες τις εποχές της ιστορίας του αυτοκινήτου και του κινηματογράφου – από τα χρόνια του βωβού σινεμά μέχρι τα σύγχρονα blockbusters. Για μία φορά ακόμα, οι εκτάσεις του Grand Hotel Villa d’Este και το γειτονικό πάρκο της Villa Erba θα αποτελέσουν ένα κομψό και ατμοσφαιρικό σκηνικό για το φαντασμαγορικό θέαμα των πανέμορφων classic αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Το BMW Group Classic παρουσιάζει επίσης ειδική έκθεση με τίτλο “Movie Cars and Bikes” στο Padiglione Centrale της Villa Erba. Εκεί εκτίθενται οχήματα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε επιτυχίες της μεγάλης οθόνης, ανάμεσά τους το κλασικό Mini με οδηγό τον “Mister Bean” και τα πρώτα οχήματα της κινηματογραφικής σειράς “James Bond” και “Mission Impossible”.

Μακροχρόνια παράδοση και διεθνής απήχηση.

Η πλούσια παράδοση του Concorso d’Eleganza Villa d’Este χρονολογείται από το 1929, όταν έγινε  η πρώτη έκθεση οχημάτων στις ακτές της Λίμνης Como με τίτλο “Coppa d’Oro Villa d’Este”. Ήταν ένα μέσον προβολής νέων λανσαρισμάτων στο χώρο του αυτοκινήτου με διεθνή απήχηση. Τα αυτοκίνητα που επιλέχθηκαν από την αρμόδια επιτροπή για το φετινό διαγωνισμό ομορφιάς προέρχονται από ιδιοκτήτες από 15 χώρες. Δώδεκα οχήματα είναι σε Αμερικανική ιδιοκτησία, επτά από Ιταλία και Ελβετία. Οι σπάνιοι θησαυροί δημιουργήθηκαν από 28 διαφορετικούς κατασκευαστές μεταξύ 1909 και 1985. Το Concorso di Motociclette πραγματοποιείται για όγδοη φορά φέτος με συμμετοχή ιδιοκτητών από έξι χώρες. Οι μοτοσικλέτες και τα τρίκυκλά τους κατασκευάστηκαν από 25 διαφορετικούς κατασκευαστές μεταξύ 1907 και 1969.

Ο διαγωνισμός κλασικών αυτοκινήτων διαιρείται σε οκτώ κατηγορίες βραβείων. Όπως υποδηλώνει το φετινό σλόγκαν, ανάμεσα στα εκθέματα θα είναι αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στο δρόμο ή έχουν πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές παραγωγές. Βραβείο θα απονεμηθεί σε μία ακόμα κατηγορία μεταξύ αγωνιστικών μονοθεσίων της F1 από την βασιλική κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού από διάφορες δεκαετίες.

Class A. The Titans: Dirt, Dust and Danger.

Class B. From Manhattan to Mayfair: The Golden Age of Motoring Opulence.

Class C. Shaped by the Wind: Grandes Routières of the Art Deco Era.

Class D. New World, New Ideas: The Story of the GT.

Class E. Speed Meets Style: The Flowering of the Sports  Racing Car.

Class F. 80 Years of Automotive Archaeology.

Class G. Hollywood on the Lake: Stars of the Silver Screen.

Class H. When Sex was Safe and Racing was Dangerous: Formula One!

Ο τομέας ιστορικών μοτοσικλετών και συνδυασμών τρικύκλων χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες. Μεταξύ των εκθεμάτων περιλαμβάνονται από μοτοσικλέτες τουρισμού μεγάλου κυβισμού από τα πρώτα χρόνια της παραγωγής Αμερικανικών μοτοσικλετών μέχρι Ιταλικές αγωνιστικές μηχανές με μονοκύλινδρους κινητήρες.

Class A. Golden Years for American Motorcycles.

Class B. Luxury on 3 Wheels: Sidecars in the 1920s and 1930s.

Class C. New Ideas for the 1950s.

Class D. Winning Italian Singles: 250 cc Grand Prix Motorcycles.

Class E. New Clothes on British and German Motorcycles.

Concept Cars και Concept Bikes : Αρμονική συνύπαρξη παράδοσης και μέλλοντος.

Το BMW Group Classic υποστηρίζει ενεργά τη διατήρηση και κληρονομιά της μάρκας και των μοντέλων της. Η συναίσθηση της παράδοσης είναι σταθερό συστατικό ταυτότητας και ταυτόχρονα δείχνει το δρόμο για την εξέλιξη και καινοτομία της εταιρίας. Το BMW Museum, τα Group Archives, η Vehicle Collection, το Classic Workshop και το Parts Shop, και η υποστήριξη από ομίλους φίλων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενθαρρύνουν τη ζωηρή ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με ιδιοκτήτες και φίλους ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Οχήματα από την κληρονομιά των μαρκών BMW και BMW Motorrad, MINI και Rolls-Royce παρουσιάζονται με αυθεντικό τρόπο σε φίλους και θιασώτες σε όλο τον κόσμο, με συμμετοχή σε εκθέσεις, σαλόνια, κλασικά ράλι και παρόμοιες εκδηλώσεις. Σαν διοργανωτής του Concorso d’Eleganza Villa d’Este, το BMW Group Classic προβάλλει έντονα το πάθος για την κληρονομιά του τομέα μετακίνησης. Το υψηλό κύρος της εκδήλωσης διαμορφώνεται από τους διακεκριμένους συμμετέχοντες, το ενθουσιώδες κοινό και το αποκλειστικό πλαίσιο της εκδήλωσης.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα στοιχεία του Concorso d’Eleganza Villa d’Este περιλαμβάνεται η μοναδική σχέση μεταξύ της συναίσθησης της παράδοσης και της προσμονής του μέλλοντος. Θεαματικά πρωτότυπα και σχεδιαστικές μελέτες από την πρόσφατη εποχή φιγουράρουν δίπλα σε κλασικά μοντέλα υψηλής αισθητικής και ιστορικής σημασίας. Οι υποψηφιότητες στις κατηγορίες Concept Cars & Prototypes και Concept Bikes διαθέτουν εντυπωσιακή σχεδίαση και τα στοιχεία αυτά που θα τα αναδείξουν μελλοντικά σε classics. Η απόφαση του κοινού θα κρίνει τους νικητές των ειδικών βραβείων που απονέμονται για τη συναρπαστική σχεδίαση σε τέσσερις και δύο τροχούς.

Διακεκριμένη επιτροπή με εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων.

Μία επιτροπή που αποτελείται από διεθνείς ειδικούς θα αποφασίσει τους νικητές του τίτλου κάθε κατηγορίας και την απονομή του βραβείου “Best of Show”. Τα μέλη της επιτροπής είναι ανεξάρτητα και διαθέτουν εξαιρετικές γνώσεις. Ο Lorenzo Ramaciotti από την Ιταλία είναι Πρόεδρος της Επιτροπής από το 2004. Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας επαγγελματικής καριέρας του, εργάστηκε ως Επικεφαλής Σχεδίασης στην Pinnfarina και στο Fiat Group. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, δραστηριοποιείται επίσης στην αξιολόγηση ιστορικών αυτοκινήτων. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής πλαισιώνεται από άλλους διακεκριμένους ειδικούς: Ian Cameron από το Ηνωμένο Βασίλειο, Chief Designer στην Rolls-Royce Motor Cars μέχρι το 2012, Αμερικανός δημοσιογράφος και ιστορικός αυτοκινήτων Winston Goodfellow, Harm Lagaaij από την Ολλανδία, πρώην Chief Designer στις Ford, BMW και Porsche, Mauro Forghieri από την Ιταλία, πρώην σχεδιαστής της Formula 1 στην Scuderia Ferrari, Adolfo Orsi, ειδικές στις Maserati και ιστορικός του Ιταλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, Stefano Pasini, δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων αυτοκινήτων, Patrick le Quément από τη Γαλλία, πρώην Chief Designer στη Renault, και Γερμανός Δημοσιογράφος Αυτοκινήτων J. Philip Rathgen.

Η ομάδα των Επίτιμων Μελών της Κριτικής Επιτροπής, που κατά παράδοση υποστηρίζει την επιτροπή του Concorso d’Eleganza Villa d’Este, έχει αυξηθεί για μία ακόμα φορά. Φέτος, έχει προστεθεί ένα νέο μέλος, ο Sir Jonathan Paul “Jony” Ive, Chief Design Officer στην Apple. Ο Βρετανός σχεδιαστής έχει μαγευτεί από τον χαρισματικό χαρακτήρα των ιστορικών αυτοκινήτων όπως και ο Ιταλός σχεδιαστής Lapo Elkann, ιδιοκτήτης της Ιταλικής ετικέτας “Italia Independent” και εγγονός του πρώην επικεφαλής του FIAT Group Gianni Agnelli. Ο Elkann θα έχει λόγο και για τα πολυτελή οχήματα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, για πρώτη φορά φέτος. Δίπλα στην Βρετανίδα Yasmin Le Bon, η Quirina Louwman από την Ολλανδία είναι μία ακόμα θιασώτης των κλασικών αυτοκινήτων και συμμετέχει τακτικά σε κλασικά ράλι. Και οι δύο θα συμβάλλουν στη φετινή αξιολόγηση.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Περισσότεροι από 8000 επισκέπτες αναμένονται φέτος μόνο στο πάρκο της Villa Erba για να θαυμάσουν την εξαιρετικά σπάνια ελίτ σε δύο, τρεις και τέσσερις τροχούς. Πριν φτάσουν όλοι οι προσκεκλημένοι, 58 φορτία με σκηνές, βάθρα, κερκίδες θεατών, φώτα και τεχνολογία ήχου και άλλο εξοπλισμό θα μεταφερθούν στην περιοχή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγής της εκδήλωσης για όλους τους καλεσμένους.

Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018 θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, με την άφιξη των συμμετεχόντων και την παρουσίαση ενός Concept Bike που πρόσφατα σχεδιάστηκε στην BMW Motorrad. Στις 14.00 το Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, η παρέλαση μοτοσικλετών που γίνεται στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα ξεκινήσει από τη Villa Erba με προορισμό την Villa d’Este. Αυτές θα σχηματίσουν μία θεαματική πομπή που θα διασχίσει τους δρόμους του Cernobbio. Το απόγευμα, θα απονεμηθεί η πρώτη σημαντική και πιο παραδοσιακή διάκριση του διαγωνισμού, με τη μορφή του βραβείου του κοινού “Coppa d’Oro Villa d’Este”. Την Κυριακή, 27 Μαΐου  2018, οι 51 συμμετέχοντες στα καλλιστεία αυτοκινήτων και 30 ιστορικές μοτοσικλέτες και συνδυασμοί τρίκυκλων θα παρελάσουν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στο πάρκο της Villa Erba. Η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με την ανακοίνωση του γενικού νικητή, που θα αποσπάσει τον τίτλο Best of Show και το βραβείο “Trofeo BMW Group”.

Περήφανοι ιδιοκτήτες και ενθουσιώδεις θαυμαστές περίοπτων classic μοντέλων σε δύο, τρεις και τέσσερις τροχούς θα συγκεντρωθούν στις όχθες της Λίμνης Como στο Cernobbio, Βόρεια Ιταλία, από 25- 27 Μαΐου 2018. Εκεί θα γιορτάσουν τον πιο αποκλειστικό και παραδοσιακό, διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για ιστορικά οχήματα. Στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018, 51 αυτοκίνητα και 30 μοτοσικλέτες και συνδυασμοί τρίκυκλων από διαφορετικές εποχές θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να αποσπάσουν την εύνοια του κοινού και μιας διεθνούς, υψηλού κύρους, κριτικής επιτροπής. Από τα highlights του Σαββατοκύριακου που διοργανώνεται από το BMW Group Classic και το Grand Hotel Villa d’Este είναι η παρουσίαση οχημάτων στο πάρκο της Villa Erba, η παρέλαση των υποψηφίων μοτοσικλετών, ειδικές εκθέσεις και το βραβείο “Best of Show” την Κυριακή το βράδυ. “ Hollywood on the Lake ”: Υπερθέαμα με φόντο ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018 γίνεται υπό το σλόγκαν “Hollywood on the Lake”. Η επιλογή των υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό ομορφιάς στις όχθες της Λίμνης Como καλύπτει όλες τις εποχές της ιστορίας του αυτοκινήτου και του κινηματογράφου – από τα χρόνια του βωβού σινεμά μέχρι τα σύγχρονα blockbusters. Για μία φορά ακόμα, οι εκτάσεις του Grand Hotel Villa d’Este και το γειτονικό πάρκο της Villa Erba θα αποτελέσουν ένα κομψό και ατμοσφαιρικό σκηνικό για το φαντασμαγορικό θέαμα των πανέμορφων classic αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Το BMW Group Classic παρουσιάζει επίσης ειδική έκθεση με τίτλο “Movie Cars and Bikes” στο Padiglione Centrale της Villa Erba. Εκεί εκτίθενται οχήματα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε επιτυχίες της μεγάλης οθόνης, ανάμεσά τους το κλασικό Mini με οδηγό τον “Mister Bean” και τα πρώτα οχήματα της κινηματογραφικής σειράς “James Bond” και “Mission Impossible”. Μακροχρόνια παράδοση και διεθνής απήχηση. Η πλούσια παράδοση του Concorso d’Eleganza Villa d’Este χρονολογείται από το 1929, όταν έγινε η πρώτη έκθεση οχημάτων στις ακτές της Λίμνης Como με τίτλο “Coppa d’Oro Villa d’Este”. Ήταν ένα μέσον προβολής νέων λανσαρισμάτων στο χώρο του αυτοκινήτου με διεθνή απήχηση. Τα αυτοκίνητα που επιλέχθηκαν από την αρμόδια επιτροπή για το φετινό διαγωνισμό ομορφιάς προέρχονται από ιδιοκτήτες από 15 χώρες. Δώδεκα οχήματα είναι σε Αμερικανική ιδιοκτησία, επτά από Ιταλία και Ελβετία. Οι σπάνιοι θησαυροί δημιουργήθηκαν από 28 διαφορετικούς κατασκευαστές μεταξύ 1909 και 1985. Το Concorso di Motociclette πραγματοποιείται για όγδοη φορά φέτος με συμμετοχή ιδιοκτητών από έξι χώρες. Οι μοτοσικλέτες και τα τρίκυκλά τους κατασκευάστηκαν από 25 διαφορετικούς κατασκευαστές μεταξύ 1907 και 1969. Ο διαγωνισμός κλασικών αυτοκινήτων διαιρείται σε οκτώ κατηγορίες βραβείων. Όπως υποδηλώνει το φετινό σλόγκαν, ανάμεσα στα εκθέματα θα είναι αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στο δρόμο ή έχουν πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές παραγωγές. Βραβείο θα απονεμηθεί σε μία ακόμα κατηγορία μεταξύ αγωνιστικών μονοθεσίων της F1 από την βασιλική κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού από διάφορες δεκαετίες. Class A. The Titans: Dirt, Dust and Danger. Class B. From Manhattan to Mayfair: The Golden Age of Motoring Opulence. Class C. Shaped by the Wind: Grandes Routières of the Art Deco Era. Class D. New World, New Ideas: The Story of the GT. Class E. Speed Meets Style: The Flowering of the Sports Racing Car. Class F. 80 Years of Automotive Archaeology. Class G. Hollywood on the Lake: Stars of the Silver Screen. Class H. When Sex was Safe and Racing was Dangerous: Formula One! Ο τομέας ιστορικών μοτοσικλετών και συνδυασμών τρικύκλων χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες. Μεταξύ των εκθεμάτων περιλαμβάνονται από μοτοσικλέτες τουρισμού μεγάλου κυβισμού από τα πρώτα χρόνια της παραγωγής Αμερικανικών μοτοσικλετών μέχρι Ιταλικές αγωνιστικές μηχανές με μονοκύλινδρους κινητήρες. Class A. Golden Years for American Motorcycles. Class B. Luxury on 3 Wheels: Sidecars in the 1920s and 1930s. Class C. New Ideas for the 1950s. Class D. Winning Italian Singles: 250 cc Grand Prix Motorcycles. Class E. New Clothes on British and German Motorcycles. Concept Cars και Concept Bikes : Αρμονική συνύπαρξη παράδοσης και μέλλοντος. Το BMW Group Classic υποστηρίζει ενεργά τη διατήρηση και κληρονομιά της μάρκας και των μοντέλων της. Η συναίσθηση της παράδοσης είναι σταθερό συστατικό ταυτότητας και ταυτόχρονα δείχνει το δρόμο για την εξέλιξη και καινοτομία της εταιρίας. Το BMW Museum, τα Group Archives, η Vehicle Collection, το Classic Workshop και το Parts Shop, και η υποστήριξη από ομίλους φίλων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενθαρρύνουν τη ζωηρή ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με ιδιοκτήτες και φίλους ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Οχήματα από την κληρονομιά των μαρκών BMW και BMW Motorrad, MINI και Rolls-Royce παρουσιάζονται με αυθεντικό τρόπο σε φίλους και θιασώτες σε όλο τον κόσμο, με συμμετοχή σε εκθέσεις, σαλόνια, κλασικά ράλι και παρόμοιες εκδηλώσεις. Σαν διοργανωτής του Concorso d’Eleganza Villa d’Este, το BMW Group Classic προβάλλει έντονα το πάθος για την κληρονομιά του τομέα μετακίνησης. Το υψηλό κύρος της εκδήλωσης διαμορφώνεται από τους διακεκριμένους συμμετέχοντες, το ενθουσιώδες κοινό και το αποκλειστικό πλαίσιο της εκδήλωσης. Ανάμεσα στα ιδιαίτερα στοιχεία του Concorso d’Eleganza Villa d’Este περιλαμβάνεται η μοναδική σχέση μεταξύ της συναίσθησης της παράδοσης και της προσμονής του μέλλοντος. Θεαματικά πρωτότυπα και σχεδιαστικές μελέτες από την πρόσφατη εποχή φιγουράρουν δίπλα σε κλασικά μοντέλα υψηλής αισθητικής και ιστορικής σημασίας. Οι υποψηφιότητες στις κατηγορίες Concept Cars & Prototypes και Concept Bikes διαθέτουν εντυπωσιακή σχεδίαση και τα στοιχεία αυτά που θα τα αναδείξουν μελλοντικά σε classics. Η απόφαση του κοινού θα κρίνει τους νικητές των ειδικών βραβείων που απονέμονται για τη συναρπαστική σχεδίαση σε τέσσερις και δύο τροχούς. Διακεκριμένη επιτροπή με εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων. Μία επιτροπή που αποτελείται από διεθνείς ειδικούς θα αποφασίσει τους νικητές του τίτλου κάθε κατηγορίας και την απονομή του βραβείου “Best of Show”. Τα μέλη της επιτροπής είναι ανεξάρτητα και διαθέτουν εξαιρετικές γνώσεις. Ο Lorenzo Ramaciotti από την Ιταλία είναι Πρόεδρος της Επιτροπής από το 2004. Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας επαγγελματικής καριέρας του, εργάστηκε ως Επικεφαλής Σχεδίασης στην Pinnfarina και στο Fiat Group. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, δραστηριοποιείται επίσης στην αξιολόγηση ιστορικών αυτοκινήτων. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής πλαισιώνεται από άλλους διακεκριμένους ειδικούς: Ian Cameron από το Ηνωμένο Βασίλειο, Chief Designer στην Rolls-Royce Motor Cars μέχρι το 2012, Αμερικανός δημοσιογράφος και ιστορικός αυτοκινήτων Winston Goodfellow, Harm Lagaaij από την Ολλανδία, πρώην Chief Designer στις Ford, BMW και Porsche, Mauro Forghieri από την Ιταλία, πρώην σχεδιαστής της Formula 1 στην Scuderia Ferrari, Adolfo Orsi, ειδικές στις Maserati και ιστορικός του Ιταλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, Stefano Pasini, δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων αυτοκινήτων, Patrick le Quément από τη Γαλλία, πρώην Chief Designer στη Renault, και Γερμανός Δημοσιογράφος Αυτοκινήτων J. Philip Rathgen. Η ομάδα των Επίτιμων Μελών της Κριτικής Επιτροπής, που κατά παράδοση υποστηρίζει την επιτροπή του Concorso d’Eleganza Villa d’Este, έχει αυξηθεί για μία ακόμα φορά. Φέτος, έχει προστεθεί ένα νέο μέλος, ο Sir Jonathan Paul “Jony” Ive, Chief Design Officer στην Apple. Ο Βρετανός σχεδιαστής έχει μαγευτεί από τον χαρισματικό χαρακτήρα των ιστορικών αυτοκινήτων όπως και ο Ιταλός σχεδιαστής Lapo Elkann, ιδιοκτήτης της Ιταλικής ετικέτας “Italia Independent” και εγγονός του πρώην επικεφαλής του FIAT Group Gianni Agnelli. Ο Elkann θα έχει λόγο και για τα πολυτελή οχήματα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, για πρώτη φορά φέτος. Δίπλα στην Βρετανίδα Yasmin Le Bon, η Quirina Louwman από την Ολλανδία είναι μία ακόμα θιασώτης των κλασικών αυτοκινήτων και συμμετέχει τακτικά σε κλασικά ράλι. Και οι δύο θα συμβάλλουν στη φετινή αξιολόγηση. Πρόγραμμα εκδήλωσης: Περισσότεροι από 8000 επισκέπτες αναμένονται φέτος μόνο στο πάρκο της Villa Erba για να θαυμάσουν την εξαιρετικά σπάνια ελίτ σε δύο, τρεις και τέσσερις τροχούς. Πριν φτάσουν όλοι οι προσκεκλημένοι, 58 φορτία με σκηνές, βάθρα, κερκίδες θεατών, φώτα και τεχνολογία ήχου και άλλο εξοπλισμό θα μεταφερθούν στην περιοχή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγής της εκδήλωσης για όλους τους καλεσμένους. Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018 θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, με την άφιξη των συμμετεχόντων και την παρουσίαση ενός Concept Bike που πρόσφατα σχεδιάστηκε στην BMW Motorrad. Στις 14.00 το Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, η παρέλαση μοτοσικλετών που γίνεται στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα ξεκινήσει από τη Villa Erba με προορισμό την Villa d’Este. Αυτές θα σχηματίσουν μία θεαματική πομπή που θα διασχίσει τους δρόμους του Cernobbio. Το απόγευμα, θα απονεμηθεί η πρώτη σημαντική και πιο παραδοσιακή διάκριση του διαγωνισμού, με τη μορφή του βραβείου του κοινού “Coppa d’Oro Villa d’Este”. Την Κυριακή, 27 Μαΐου 2018, οι 51 συμμετέχοντες στα καλλιστεία αυτοκινήτων και 30 ιστορικές μοτοσικλέτες και συνδυασμοί τρίκυκλων θα παρελάσουν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στο πάρκο της Villa Erba. Η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με την ανακοίνωση του γενικού νικητή, που θα αποσπάσει τον τίτλο Best of Show και το βραβείο “Trofeo BMW Group”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.