Επιτυχημένη συνδιοργάνωση

By  |  0 Comments

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 13 Μαΐου το  “ 2oCMC CHALLENGE 2018” μια συνδιοργάνωση  και άψογη συνεργασία των λεσχών Classic Mini Club, Classic Microcars Club & Argolis Classic Car Club. H εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν για ενίσχυση  ιδρυμάτων  για τα παιδιά.

Την  σχεδίαση, όπως και πέρυσι,ανέλαβαν τα μέλη του CMC  Δημήτρης  και Άγγελος  Κουνέλης. Δύσκολο να σχεδιάσεις ένα Regularity Rally που απευθύνεται  σε πληρώματα σχεδόν μοιρασμένα να προτιμούν ειδικές δοκιμασίες ακριβείας με ΜΩΤ και άλλα με ιδανικό χρόνο. Η  διαδρομή βασίστηκε πάνω σε μια  εκδήλωση του  AC3 του  2014, όπως επίσης και στην ΕΔΑ «ΖΑΠΑΝΙ Ι &ΙΙ» ανακάλυψη του αλυτάρχη, σχεδόν ερημική, αλλά κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Η ¨κεντρική ιδέα¨  όμως  της σχεδίασης ήταν οι Υπερειδικές  ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ Ι &ΙΙ που ενθουσίασαν και όσους ήταν αρχικά δύσπιστοι. Μια κλειστή και ασφαλής διαδρομή που έγινε παρουσία θεατών  και πρόσφερε θέαμα που αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες αλλά και εναέριες λήψεις. Δεν είναι σύνηθες σε Regularity Rally να βλέπεις  Jaguar ,Ferrari, Porsche,  Alfa Romeo, Lancia, Fiat , BMW, VW, Toyota, Nissan, Suzuki, Dacia, καλοστημένα Ford Escort,αλλά και τα 14 τιμώμενα  ΜΙΝΙ να κάνουν 27 ελιγμούς ανάμεσα  σε κράσπεδα, κορίνες και κορδέλες στην προσπάθεια της επίτευξης του ιδανικού χρόνου.

Χαρακτηριστικά σχόλια για την εκδήλωση έμπειρων πληρωμάτων  και όχι μόνο: Ο Ιππόδρομος δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλά, Καλό φιλικό κλίμα, καλή Οργάνωση, γρήγορα και χωρίς λάθη αποτελέσματα.  Αγώνας Υπόδειγμα.  Εξαιρετική επιλογή ο μηδενισμός των χλμ. στην αρχή των Ε.Δ.Α που βοήθησε τα πληρώματα χωρίς πρόσθετα οδόμετρα. Όλα ήταν τέλεια όπως έπρεπε να είναι. Ένας αγώνας υπόδειγμα, που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακόμα και η επιτακτική ανάγκη της ακύρωσης  μιας ΕΔΑ (όχι με ευθύνη της οργάνωσης) λόγω ποδηλατικού αγώνα δεν χάλασε την διάθεση των πληρωμάτων, που περίμεναν υπομονετικά και με χαμόγελο να συνεχίσουν στη επόμενη  ΕΔΑ και να ολοκληρώσουν την διασκέδαση τους με την τελευταία«ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΙ». Τα χαμόγελα και το καλό κλίμα συνεχίστηκαν μέχρι και την απονομή επάθλων που είχαν  αναλάβει προσωπικά οι  Πρόεδροι των  MICROCARS & CMC.

Συγχαρητήρια στους  νικητές  που ξεχώρισαν μετά από 15 χρονομετρήσεις:

1.Μουστάκας Σ.-Μουστάκας Μ. 2. Κίκιζας Γ. –Κίκιζας Α. 3. Κονταράτος Θ.-Μανσόλας  Μ.Στην Υπερειδική «ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ Ι&ΙΙ» μετά από 4 χρονομετρήσεις βραβεύτηκαν

  1. Μουστάκας Σ.- Μουστάκας Μ. 2. Σκαράκης Γ. –Μουζούκης Μ. 3. Κονταράτος Θ.-Μανσόλας Μ.

Ο διοργανωτής ευχαριστεί τον Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής και την «ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε για τις διευκολύνσεις και την συνεργασία και την εταιρία – χορηγό της εκδήλωσης SPTABLEWARE για την αθλοθέτηση. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα πληρώματα για την στήριξη της εκδήλωσης με ξεχωριστή αναφορά στις 2 μακρινές συμμετοχές από Χαλκίδα καθώς επίσης και στον Αντιπρόεδρο της Ε.Ο ΦΙΛΠΑ και τον Πρόεδρο του ΣΙΣΑ που συμμετείχαν στην εκδήλωση και την απονομή επάθλων.

Και του χρόνου στον Ιππόδρομο!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG18CMC/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.