Νέα διάκριση Λιβέρη!

By  |  0 Comments

Ο Διονύσης Λιβέρης του Αθλητικού Συλλόγου Φίλων Καρτ κατέκτησε σήμερα την δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών στον αγώνα του CENTRAL EUROPEAN ROTAX MAX CHALLENGE στο Kecskemet της Ουγγαρία.
Με προπονητή και μηχανικό του τον καταξιωμένο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο Γιάννη Αντωνιάδη, επίσης αθλητή και μέλος του ΣΦΙΚΑ, κατέκτησε την 3η θέση στα χρονομετρημένα, την 2η θέση στον ημιτελικό, την 2η θέση στον τελικό και την 2η θέση στον Super Final, ανάμεσα σε 23 οδηγούς.
Ο ΣΦΙΚΑ συγχαίρει θερμά τον αθλητή και τον προπονητή του για την λαμπρή τους πορεία και τους εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

Η προετοιμασία του Λιβέρη περιλαμβάνει αγώνες στις Κάτω Χώρες και την Κεντρική Ευρώπη πάντα με την ομάδα της DAEMS RACING.

Μέχρι πέρυσι, ο νεαρός οδηγός έτρεχε στην κατηγορία Junior και πέτυχε να καθιερωθεί στην ταχύτερη δεκάδα, με καλύτερη επίδοση τη 2η θέση στο Cheb της Τσεχίας. Ο Λιβέρης προπονείται από τα πρώτα του βήματα με τον πρωταθλητή και κορυφαίο ίσως σύγχρονο Έλληνα καρτίστα Γιάννη Αντωνιάδη. Συμμετέχει σε αγώνες καρτ και στην Ελλάδα. Το 2016 τερμάτισε δεύτερος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χωρίς να συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες.

Ευχόμαστε στον συνονόματο Διονύση κάθε επιτυχία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.