Ιστορικά στο Μαρκόπουλο

By  |  0 Comments

Πολλά και ενδιαφέροντα ξεχωριστά Ιστορικά αυτοκίνητα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι πήγαν στην Υπερειδική του Μαρκόπουλου. Ο ΣΙΣΑ ήταν εκεί με αυτοκίνητα που διακρίθηκαν ή μετείχαν στο Ιστορικό Monte Carlo, αλλά και σε προηγούμενα Ακρόπολις.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, στα πλαίσια του εθνικού μας αγώνα «ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2018», προσκάλεσε τα μέλη του ΣΙΣΑ να έρθουν με το ιστορικό ή αγωνιστικό τους αυτοκίνητό για να συμμετέχουν στην έκθεση που λειτούργησε την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στο χώρο μπροστά από την είσοδο του Κεντρικού κτιρίου του Ιπποδρόμου. Ο κάθε ιδιοκτήτης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Υπερειδική με πρόσκληση εισόδου αλλά και οι θεατές να θαυμάσουν από κοντά τα όμορφα Ιστορικά αυτοκίνητα.

Πολλά μέλη ανταποκρίθηκαν και εμείς οι φίλοι του Ιστορικών, και όχι μόνο, απολαύσαμε τα υπέροχα αυτοκίνητα.

Ο ΣΙΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ MONTE CARLO ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ. Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, στα πλαίσια του εθνικού μας αγώνα «ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2018», διοργανώνει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 την Υπερειδική διαδρομή στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η ΟΜΑΕ προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου μας να έρθουν με το ιστορικό ή αγωνιστικό τους αυτοκίνητό για να συμμετέουν στην έκθεση που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στο χώρο μπροστά από την είσοδο του Κεντρικού κτιρίου του Ιπποδρόμου. Ο κάθε ιδιοκτήτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Υπερειδική με πρόσκληση εισόδου που θα του προσφέρει η ΟΜΑΕ αλλά και οι θεατές που θα προσέλθουν, να θαυμάσουν από κοντά τα όμορφα ιστορικά αυτοκίνητα μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.