Στην Ήπειρο το Διεθνές της ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Τελικά η Κρήτη δεν μπόρεσε να φιλοξενήσει για το “Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018”. Η μεγάλη τουριστική κίνηση του νησιού ανάγκασε τη διοργανώτρια ΦΙΛΠΑ να αναζητήσει ένα νέο προορισμό για το παλαιότερο Ράλλυ της λέσχης, που οργανώνεται σε ετήσια βάση από την ίδρυση της λέσχης πριν από 45 χρόνια με συμμετοχές από όλον τον κόσμο. Το ράλλυ θα διεξαχθεί στις ίδιες ημερομηνίες, από τις 13 – 16/9 στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα γίνει στην Πρέβεζα. Φέτος, στο 46ο ράλλυ μπορούν να συμμετάσχουν αυτοκίνητα κατασκευής μέχρι και 31/12/1988. 

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών: του κλασσικού Regularity και της νέας κατηγορίας Touring “MasterTrophy” της ΕΟΦΙΛΠΑ με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, «επί λόγω τιμής» συμμετέχουν πληρώματα που δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα παρά μόνο τα κλασσικά όργανα του οχήματος (κοντέρ) και παραδοσιακά χρονόμετρα.

Οι δύο κατηγορίες βαθμολογούνται και βραβεύονται ξεχωριστά.

Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν συνολικά στις 3 μέρες, περίπου 450 χιλιόμετρα σε καλούς, ασφάλτινους δρόμους και θα διαμείνουν σε πολυτελή ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις διαδρομές, τα ξενοδοχεία και το κόστος της εκδήλωσης θα αναρτηθούν σύντομα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.