Αποχώρηση Πατέλη από FCA Greece

By  |  0 Comments

Η FCA Greece αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με την Κορίνα Πατέλη-Bell, Διευθύντρια Επικοινωνίας.

Η Εταιρεία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την μακρόχρονη συμβολή της κ. Πατέλη στην ανάπτυξη των μαρκών και την ανάδειξη της εταιρικής εικόνας στο ελληνικό κοινό και τα ΜΜΕ.

Η Κορίνα εργάστηκε 17 χρόνια στην εταιρεία και πρόσφερε τα μέγιστα.

Όπως τονίζει η ίδια : “H απόφαση αποχώρησης, καρπός προβληματισμού αλλά και ανάγκης για ανανέωση και νέα εκκίνηση δεν αναιρεί τις πολύτιμες εμπειρίες  που απέκτησα  κατά την πολυετή μου παρουσία στον όμιλο FCA

Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολλά και έζησα πολλά σε μια πολύ σημαντική εταιρεία για το χώρο αλλά και την ιστορία του αυτοκινήτου. Πολλές φορές ταυτίστηκα με τα προϊόντα και την Ιταλική νοοτροπία, πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά.

Είμαι ευγνώμων προς την εταιρεία για τις μοναδικές εμπειρίες  που μου προσέφερε και την εξαιρετική υποστήριξη που είχα τόσο από τα κεντρικά του ομίλου αλλά και σε τοπικό επίπεδο. “

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.