Οργανωτικές αλλαγές

By  |  0 Comments

Η TEOREN MOTORS Α.Ε., αποκλειστική εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι μετά την αποχώρηση του Ιάκωβου Κρομμύδα (τρία χρόνια εργάστηκε εκεί),  τη θέση του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει ο Χρήστος Σκιρδής.

Ο κ. Σκιρδής έχει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στις πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο Λονδίνο και διαθέτει 15ετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου σε διάφορες θέσεις. Συγκεκριμένα έχει σπουδάσει Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο LSBU του Λονδίνου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MA) στην Ευρωπαϊκή Πολιτική. Μεταξύ άλλων έχει και ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη δημοσιογραφία. Σεμνός, σοβαρός, μεθοδικός και φυσικά καλός γνώστης του αντικειμένου, έρχεται αντιμέτωπος με μία νέα πρόκληση. Να υπενθυμίσουμε ότι ακριβώς πριν τρία χρόνια είχε αναλάβει τη θέση του Marketing Manager της Chevellas.

Ευχόμαστε στον κ. Σκιρδή ή καλύτερα στο φίλο Χρήστο, επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.