Ανανέωση και καινοτομίες

By  |  0 Comments

Ο Αλυτάρχης της εκδήλωσης”Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018″ ο έμπειρος και ικανός  Γιώργος Βάλληνδας είχε μεγάλα κέφια και σχεδίασε έναν αγώνα που υπόσχεται να είναι απολαυστικός για όλους! Οι καινοτομίες που θα έχει σε σχέση με παλαιότερες εκδηλώσεις της ΦΙΛΠΑ είναι πολλές: 
1. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν αυτή τη φορά μεταξύ 3 κατηγοριών: Δύο κατηγορίες Regularity α) την «κόκκινη» που θα είναι λίγο πιο «σπορτίβ» με ταχύτητες ΜΩΤ έως 50 χλμ/ω και την «πράσινη» που διαγωνίζεται στις ίδιες δοκιμασίες αλλά με λίγο χαμηλότερες ταχύτητες. Η Τρίτη κατηγορία είναι η γνωστή πλέον Touring που ακολουθεί ως επί το πλείστον τις ίδιες διαδρομές αλλά με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες ενώ τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να χρησιμοποιούν πρόσθετα όργανα (βάση του κανονισμού της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ για το Master Trophy).
2. Οι συμμετέχοντες αυτή τη φορά θα διαγωνιστούν σε ειδικές διαδρομές που δεν θα είναι μόνο του τύπου ΜΩΤ (Μέση Ωριαία Ταχύτητα) αλλά και δοκιμασίες με «περάσματα», δηλαδή διαδρομές ορισμένου χρόνου που ο αγωνιζόμενος πρέπει να περάσει συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής σε απόλυτο χρόνο που θα του έχει δοθεί.

Δηλώσεις συμμετοχής στο http://philpa.gr/images/DILOSI_SIMMETOHIS_2018.pdf

Μη μείνετε εκτός μιας εκδήλωσης που υπόσχεται να είναι μοναδική!

Το “Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018”, το παλαιότερο Ράλλυ της λέσχης, που οργανώνεται σε ετήσια βάση από την ίδρυση της λέσχης πριν από 46 χρόνια με συμμετοχές από όλον τον κόσμο θα διεξαχθεί φέτος από τις 13 – 16/9 στην Ήπειρο. Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα λάβει χώρα στις 13/9, νωρίς το απόγευμα στην Πρέβεζα της οποίας η πρόσβαση μέσω της Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών και της νέας Ιονίας Οδού είναι πλέον εύκολη και γρήγορη.

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν και τα τρία βράδια στο νέο, άνετο 5-άστερο ξενοδοχείο GRAND SERAI στα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια του ράλλυ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διαδρομές τόσο στην ορεινή όσο και στην παραλιακή Ήπειρο, που θα συνδυάζουν  την οδηγική  απόλαυση με την περιήγηση των αξιοθέατων της περιοχής.

Δεκτά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα  κατασκευής έως 1988 καθώς και πιστοποιημένα «young-timers» κατασκευής έως 1998.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών: του Regularity και της κατηγορίας Touring “MasterTrophy” της ΕΟΦΙΛΠΑ με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες.

Στη κατηγορία Regularity οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε 25 περίπου ειδικές διαδρομές ακριβείας ενώ στην κατηγορία Touring οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε έως 3 ειδικές διαδρομές ακριβείας ανά ημέρα, σε πιο “περιηγητικό” ρυθμό. Οι δύο κατηγορίες βαθμολογούνται και βραβεύονται ξεχωριστά.

Το κόστος συμμετοχής για Μέλη της λέσχης είναι € 600 και για μη-μέλη € 650 αντίστοιχα. Το κόστος περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, έξοδα διοργάνωσης, ασφάλιση, αναμνηστικά, και το galadinnerτης απονομής. Επίσης, για όσους επιθυμούν να φθάσουν στην Πρέβεζα την προηγούμενη μέρα από την εκκίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για διανυκτέρευση εκεί με πρόσθετο κόστος €70.

Το "Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018", το παλαιότερο Ράλλυ της λέσχης, που οργανώνεται σε ετήσια βάση από την ίδρυση της λέσχης πριν από 46 χρόνια με συμμετοχές από όλον τον κόσμο θα διεξαχθεί φέτος από τις 13 - 16/9 στην Ήπειρο. Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα λάβει χώρα στις 13/9, νωρίς το απόγευμα στην Πρέβεζα της οποίας η πρόσβαση μέσω της Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών και της νέας Ιονίας Οδού είναι πλέον εύκολη και γρήγορη. Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν και τα τρία βράδια στο νέο, άνετο 5-άστερο ξενοδοχείο GRAND SERAI στα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια του ράλλυ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διαδρομές τόσο στην ορεινή όσο και στην παραλιακή Ήπειρο, που θα συνδυάζουν την οδηγική απόλαυση με την περιήγηση των αξιοθέατων της περιοχής. Δεκτά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 1988 καθώς και πιστοποιημένα «young-timers» κατασκευής έως 1998. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών: του Regularity και της κατηγορίας Touring “MasterTrophy” της ΕΟΦΙΛΠΑ με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες. Στη κατηγορία Regularity οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε 25 περίπου ειδικές διαδρομές ακριβείας ενώ στην κατηγορία Touring οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε έως 3 ειδικές διαδρομές ακριβείας ανά ημέρα, σε πιο “περιηγητικό” ρυθμό. Οι δύο κατηγορίες βαθμολογούνται και βραβεύονται ξεχωριστά. Το κόστος συμμετοχής για Μέλη της λέσχης είναι € 600 και για μη-μέλη € 650 αντίστοιχα. Το κόστος περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, έξοδα διοργάνωσης, ασφάλιση, αναμνηστικά, και το galadinnerτης απονομής. Επίσης, για όσους επιθυμούν να φθάσουν στην Πρέβεζα την προηγούμενη μέρα από την εκκίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για διανυκτέρευση εκεί με πρόσθετο κόστος €70.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.