Rally Regularity Σικυωνιών στις 9/9 (upd)

By  |  0 Comments

 Με 50 συμμετοχές θα γίνει το 3ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2018 την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη. Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων. 

Όλη η ιστορία της αυτοκίνησης δίνει το παρόν στον 3ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Σικυωνίων, αλλά και από όλους τους φίλους του Ιστορικού αυτοκινήτου. Αυτοκίνητα από το 1961 έως το 1990 συμμετέχουν στον αγώνα. Ο  Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (08:00-9:00) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της αφετηρίας, Δημαρχείο του Κιάτου. Την Κυριακή το πρωί (ώρα 10.00) θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα και οι συμμετέχοντες θα κάνουν μια νέα όμορφη διαδρομή προς Ξυλόκαστρο, στην συνέχεια προς τα Τρίκαλα μέσω νέων διαδρομών (Σοφιανά – Ξανθοχώρι), όπου θα ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος. Από εκεί μέσω τις παλιάς διαδρομής (Πελλήνη) θα γυρίσουν στο Παναρίτι για να επιστρέψουν στο όμορφο Κεφαλάρι για τον Τερματισμό και την Απονομή. Το μήκος της διαδρομής του 3ου Rally Regularity Σικυωνιών είναι 150 χλμ με 7 regularity ειδικές διαδρομές

Δείτε εδώ τον χάρτη  

Το 3ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2018 είναι ενταγμένο στο Πρωτάθλημα οδηγών & συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ.

Χορηγός του αγώνα η εταιρία AUTOVISION– IKTEO KOΡΙΝΘΙΑΣ ΕΠΕ. Για την επικοινωνία φροντίζουν το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ , η εφημερίδα Κορινθιακή , η τηλεόρασηSuperTv , τα sites Korinthostv,Korinthosnewsparakato και οι ραδιοφωνικοί Σταθμοί brake 100.8 & Ηλέκτρα 98,8.

Για περισσότερος πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθίας, www.alak.gr, και στο τηλέφωνο 6947814171 Σωτηρόπουλος Γιώργος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.