Ανάβαση στο βουνό των Κενταύρων!

By  |  0 Comments

Σε μια από τις πιο τεχνικές και γραφικές διαδρομές του «μετακομίζει» αυτό το Σαββατοκύριακο το Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018, στο Πήλιο, για την «Ι.ΚΤΕΟ Βόλου» 38η Ανάβαση Πορταριάς – 5ο γύρο του φετινού θεσμού.

Πέραν της διαδρομής καθαυτής, το προσεχές διήμερο επιφυλάσσει συναρπαστικό θέαμα χάρη και στον εντυπωσιακό αριθμό των 101 συμμετοχών. Οι θεατές θα απολαύσουν τους αγωνιζόμενους των κατηγοριών Α, Ν και Ε, τα εκρηκτικά αυτοκίνητα της Formula Saloon, τις άκρως θεαματικές πλαγιολισθήσεις των εννέα αυτοκινήτων Drift, τα Ιστορικά αυτοκίνητα – καθώς και την 4η φετινή αναμέτρηση του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, στο οποίο οι νικητές κρίνονται στα δέκατα του δευτερολέπτου.

Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται από το γνωστό τμήμα 3,1 χιλιομέτρων προς ο χωριό Πορταριά, με αφετηρία λίγο πιο πάνω από την διασταύρωση Σταγιατών της Ε.Ο. Βόλου – Πορταριάς. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου.

Το πρωί του Σαββάτου 8/9 θα διεξαχθεί (08:00-11:00) ο  Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στη Πορταριά. Μία ώρα αργότερα, στις 12:00, θα ξεκινήσουν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές των αγωνιζόμενων. Την Κυριακή 9/9 το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα θα ξεκινήσει στις 10:00. Θυμίζουμε ότι και τις δύο ημέρες ο δρόμος για το κοινό θα κλείσει μια ώρα πριν την ώρα εκκίνησης.

Ανάβαση στο βουνό των Κενταύρων!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.