Πρέσβειρα της Nissan η Osaka

By  |  0 Comments

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam τίτλου της, η 21χρονη τενίστρια Naomi Osaka (νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη), “χρίστηκε” ως η νέα πρέσβειρα της Nissan.

Η ανακοίνωση έγινε στην Παγκόσμια Έδρα της Nissan στη Γιοκοχάμα, σηματοδοτώντας μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Osaka στην Ιαπωνία από την στιγμή που κέρδισε τον τίτλο, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Οπλισμένη με τα πανίσχυρα groundstokes και το δυνατό σερβίς της, η Οσάκα έγινε ο πρώτη Ιαπωνίδα αθλήτρια του τένις που κέρδισε στο γυναικείο singles Grand Slam. Γεννημένη  στην Ιαπωνία από  Ιαπωνίδα μητέρα και πατέρα με καταγωγή από την Αϊτή και την Αμερική, μετακόμισε στις Η.Π.Α. όταν ήταν 3 ετών και αγωνίζεται για την Ιαπωνία.

“Αυτή η εβδομάδα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είναι τόσο μεγάλη η τιμή που εκπροσωπώ την Ιαπωνία και τη Nissan στην παγκόσμια σκηνή”, δήλωσε η Osaka. “Συνεργάζομαι με τη Nissan λόγω του ισχυρού της Ιαπωνικού DNA και του παγκόσμιου ανταγωνιστικού της πνεύματος. Η μάρκα προκαλεί πάντα τις προσδοκίες μας και ανυπομονώ να μεταφέρω το όραμά της για μια ενθουσιώδη οδήγηση, σε νέα ακροατήρια,  σε όλο τον κόσμο.”

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, θα εμφανιστεί σε παγκόσμιες προωθητικές και διαφημιστικές καμπάνιες για τη Nissan και η Nissan θα υποστηρίξει τις δραστηριότητές της ως τενίστριας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αυτοκινήτων της μάρκας,  για τις μετακινήσεις της.

“Με ένα συνδυασμό στιβαρότητας και χάριτος, η Naomi Osaka δεν φοβάται να τα βάλει τις καλύτερες παίκτριες του τένις και να κερδίσει”, δήλωσε η Asako Hoshino, ανώτερη αντιπρόεδρος της Nissan Motor Co. Ltd. “Πρόκειται για το ίδιο πνεύμα επιδόσεων που έχει ενσωματώσει και η Nissan σε όλη την ιστορία της και που εκφράζεται πρόσφατα από το Nissan LEAF, το οποίο, κόντρα στις πιθανότητες, έμελλε να γίνει το πρώτο σε πωλήσεις, αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο. Και ακριβώς όπως η Naomi, η Nissan μόλις αρχίζει.”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.