“Ακροπολικές” δοκιμές

By  |  0 Comments

Η M-Sport Ford ολοκλήρωσε ένα τετραήμερο δοκιμών σε κλασσικές «ακροπολικές» Ειδικές Διαδρομές -στη Λιβαδειά, στην Καλοσκοπή, στις Καρούτες και στο Ρεγγίνι- στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ράλλυ Τουρκίας (13-16/09), τον 10ο γύρο του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Ήταν η πρώτη φορά μετά το 2013 που βρέθηκε στην Ελλάδα αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC, και φυσικά η πρώτη φορά που δοκιμάστηκε στα ελληνικά χώματα World Rally Car της νέας γενιάς που ξεκίνησε το 2017. Τις δύο πρώτες μέρες στa μπάκετ βρισκόταν ο Elfyn Evans με τον Daniel Barritt, και τις δύο τελευταίες ο Sebastien Ogier με τον Julien Ingrassia.

Η παρουσία της ισχυρότερης και ταχύτερης γενιάς WRCars μετά τα Group B της δεκαετίας του 1980, η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή Ράλλυ των τελευταίων πέντε ετών Ogier, και αναμφίβολα η νοσταλγία για τις εποχές που το Ράλλυ Ακρόπολις περιλαμβάνονταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν σημαντικό πλήθος θεατών στα βουνά της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας αυτή την εβδομάδα.

Νωρίτερα, αυτό το καλοκαίρι, την Ελλάδα επισκέφτηκαν και οι Volkswagen Motorsport και Skoda Motorsport, για δοκιμές εξέλιξης των Polo και Fabia προδιαγραφών R5.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.