Φθινοπωρινό από την ORCA

By  |  0 Comments

Η λέσχη ΟRCΑ διοργανώνει στις 13 και 14 Οκτωβρίου, το φθινοπωρινό διήμερο, στην Αιδηψό αυτή την φορά.

Το κόστος είναι 60€ το δίκλινο δωμάτιο με το γεύμα του Σαββάτου και το πλούσιο πρωινό της Κυριακής καθώς επίσης και υδρομασάζ στα ιδιωτικά ιαματικά λουτρά του ξενοδοχείου Maravellia Art Hotel.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8:30 ΑΥΣΤΗΡΑ, από το Χωριάτικο του Αγίου Στεφάνου και ενδιάμεσο σταθμό και ανασυγκρότηση στην Θήβα. Αναχώρηση από Θήβα στις 9:45 ΑΥΣΤΗΡΑ!  Άφιξη στο ξενοδοχείο 12 το μεσημέρι, τακτοποίηση στα δωμάτια και γεύμα γύρω στις 2:30. ελεύθερο απόγευμα και εκπλήξεις το βράδυ! Την Κυριακή μετά το πρωινό εκκίνηση αυτοκινητοδρομίας με προορισμό την Ιστιαία (20χλμ), έκθεση των αυτοκίνητων σε καθορισμένο χώρο του δήμου, καφέ στην πλατεία και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη επιστροφή και αναχώρηση. Συμμετοχές και πληροφορίες Τσοκανής Τίμος 6986987770 και Ντάγκαλος Χρήστος 6975854056. Λήξη συμμετοχών Τετάρτη 10/10/2018 . Η εκδήλωση έχει άδεια από την ΕΟΦΙΛΠΑ και την Αστυνομία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.