Η Honda στο Παρίσι

By  |  0 Comments

H Honda επιβεβαιώνει στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων για το CRV Hybrid, και ανακοινώνει τα κυριότερα εκθέματα του περιπτέρου της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018

  • Παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του Honda CR-V Hybrid στο Παρίσι
  • Το υβριδικό SUV πετυχαίνει κατανάλωση 5,3l/100km και εκπομπές CO2 από 120g/km
  • Πρώτη γενιά του ανανεωμένου HR-V, και ένα μοναδικό Civic Type R ‘Art Car’
  • Εκτίθενται επίσης μοτοσικλέτες, εξοπλισμός ισχύος και προϊόντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Πριν την Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018, η Honda ανακοίνωσε τη σειρά των προϊόντων που θα εκτίθενται το περίπτερό της. Ανάμεσά τους είναι το νέο CR-V Hybrid, που κάνει την παρουσίαση της σε έκδοση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το αναβαθμισμένο HR-V SUV, και ένα ειδικά διασκευασμένο Civic Type R ‘Art Car’.

Το πρώτο υβριδικό SUV της Honda στην Ευρώπη

Πριν το Ευρωπαϊκό εκθεσιακό ντεμπούτο του, η Honda επιβεβαιώνει τις επίσημες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 για το νέο CR-V Hybrid. Στο μικτό κύκλο του ανανεωμένου προτύπου NEDC, το προσθιοκίνητο βενζινο-ηλεκτροκίνητο SUV 184 PS (135 kW) σημειώνει εκπομπές CO2 120g/km και επίσημη κατανάλωση μικτού κύκλου 5,3l/100k. Η AWD έκδοση CR-V Hybrid έχει εκπομπές CO2 126g/km και κατανάλωση μικτού κύκλου 5,5 l/100km.

Το CR-V Hybrid υιοθετεί τη μοναδική τεχνολογία i-MMD της Honda, με έξυπνες και αυτόματες αλλαγές τριών προγραμμάτων  – EV Drive, Hybrid Drive και Engine Drive – για βελτιστοποίηση των επιδόσεων και της απόδοσης.

Στην Έκθεση του Παρισιού, η έκδοση παραγωγής του CR-V Hybrid που κάνει το ντεμπούτο της θα πλαισιωθεί από βενζινοκίνητα μοντέλα του αυτοκινήτου ανάμεσα στα οποία και ένα νέο επταθέσιο. Η πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς SUV της Honda έχει εξελιχθεί στο πιο πρακτικό, άνετο και ποιοτικό CR-V όλων των εποχών.

Πιο προηγμένο και κομψό HRV

Το ανανεωμένο Honda HR-V θα κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Παρίσι. Το 2019 HR-V διαθέτει αναβαθμισμένο εξωτερικό στυλ, ανανεωμένο εσωτερικό και πολυάριθμες, προηγμένες τεχνολογίες.

Μια πιο ουσιαστική ερμηνεία του γραφικού της ‘Solid Wing Face’ της Honda οδηγεί σε σχεδιαστικές αλλαγές, όπως το νέο, γυαλιστερό, σκούρο χρωμιωμένο πάνελ πάνω από την εμπρός μάσκα. Εστιακοί προβολείς (projector) και φώτα ημέρας LED είναι στάνταρ σε όλη τη γκάμα. Από την παρουσίαση του, το 2019 HR-V θα προσφέρεται με κινητήρα 1.5 i-VTEC, αλλά του χρόνου την άνοιξη θα προστεθεί ένας πιο σπορ 1.5 VTEC TURBO και ένας  1.6 i-DTEC diesel.

Civic Type RArtCar Manga

Θέλοντας ένα Civic Type R με πραγματικά αποκλειστική εμφάνιση, η Honda συνεργάστηκε με μία Ιαπωνική σχολή σχεδίασης, την Human Academy Europe που εδρεύει στη Γαλλία, φέρνοντας τους φοιτητές της αντιμέτωπους με μία πρόκληση: ένα διαγωνισμό με θέμα τη δημιουργία σχεδίων που απεικονίζουν ένα ‘Art Car’ εμπνευσμένο από Manga (Ιαπωνικά κόμικς), με την επικρατέστερη πρόταση να μετατρέπεται σε αυτοκόλλητη μεμβράνη πλήρους κάλυψης (car wrap).

Αυτό η μοναδική διασκευή θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού δίπλα στο μοντέλο Sport Plus του Civic hatchback.

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda

Τιμώντας τη δέσμευση της Honda στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα εκτίθεται το μονοθέσιο της Scuderia Toro Rosso STR13, εξοπλισμένο με κινητήρα RA618H.

Στο νέο αποκλειστικό χώρο LIMITED της Έκθεσης του Παρισιού, το παρών θα δώσει ένα ακόμα ‘αστέρι’ του προγράμματος της Honda Motorsport, το NSX GT3. Το αγωνιστικό GT3 θα εκτίθεται δίπλα σε ένα 2018 NSX δρόμου. Η αγωνιστική έκδοση GT3 αγωνίζεται σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου σε τρεις ηπείρους για το Αγωνιστικό Πρόγραμμα Πελατών της Honda (Customer Racing Programme), και τον Ιούλιο του July 2018, το όνομα NSX επέστρεψε στον αγώνα Spa 24 Hours race, 25 χρόνια αφότου το σπορ αυτοκίνητο της προηγούμενης γενιάς αγωνίστηκε εκεί.

Υπογραμμίζοντας την τεχνογνωσία της Honda σε μία σειρά προηγμένων προϊόντων, η γκάμα αυτοκινήτων του Παρισιού θα πλαισιωθεί με εκθέματα από τον κόσμο των δύο τροχών της φίρμας και το τμήμα εξοπλισμού ισχύος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.