Το Χειμερινό “Γ. Ραπτόπουλος” στην Κύμη (upd)

By  |  0 Comments

Όπως έχει πλέον καθιερωθεί, η ΦΙΛΠΑ κλείνει και το φετινό αγωνιστικό της πρόγραμμα με το «Χειμερινό Ράλλυ» που θα διοργανωθεί στις 10-11 Νοεμβρίου με επίκεντρο την Κύμη.

Η εκκίνηση της εκδήλωσης θα γίνει σε σημείο που θα οριστεί σύντομα στα βόρεια προάστια και το αγωνιστικό σκέλος του «Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ» εκκινεί από τη Χαλκίδα. Υπάρχουν 14 ειδικές διαδρομές. τόσο με ΜΩΤ όσο και με Ιδανικό Χρόνο (περάσματα).
Η διαδρομή της πρώτης μέρας θα οδηγήσει τα πληρώματα μέσα από τη Νέα Αρτάκη, τα όμορφα χωριά Πίσσωνας, Βουνοί, Καθενοί και την Στενή όπου θα σταματήσουν για το μεσημεριανό γεύμα. Το απογευματινό σκέλος θα περάσει τους συμμετέχοντες από τους Στρόπωνες και το Μετόχι για να καταλήξουν στην Κύμη στο άνετο, πολυτελές 4στερο ξενοδοχείο Kymi Palace Hotel όπου θα γίνει η διανυκτέρευση.
Η δεύτερη μέρα θα ξεκινήσει συναρπαστικά με Σούπερ Ειδική στη διάσημη ανάβαση Κύμης. Η ΦΙΛΠΑ, με την βοήθεια του Δήμου Κύμης και της Αστυνομίας εξασφάλισε να κλείσει ο δρόμος για την διάρκεια της ανάβασης. Η Ειδική αυτή θα περιλαμβάνεται στην γενική βαθμολογία του Ράλλυ αλλά θα έχει και χωριστή αθλοθέτηση για την Κατηγορία Regularity.  Όμως, θα μπορέσουν να την δοκιμάσουν και οι συμμετέχοντες στην Κατηγορία “Trophy Tour” σε πολύ πιο ήπιους ρυθμούς βέβαια. Επίσης, για τον εορτασμό των 70 χρόνων της Porsche, που είναι και Υποστηρικτής της εκδήλωσης, στην Κατηγορία “Regularity” θα υπάρχει και χωριστή ενότητα και αθλοθέτηση “Porsche Cup” για τους συμμετέχοντες με αυτοκίνητα της διάσημης μάρκας.
Η συνέχεια θα οδηγήσει τα πληρώματα σε όμορφες διαδρομές στη ανατολική Εύβοια και το όρος Δίρφυ.

Στη εκδήλωση οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή να συμμετάσχουν σε μία από 3 κατηγορίες: την κλασσική Regularity που χωρίζεται σε «κόκκινους» με «σβέλτες» ειδικές δοκιμασίες (με ταχύτητες που δεν θα ξεπερνούν τα 50 ΜΩΤ), τους «πράσινους» με λίγο χαμηλότερες ΜΩΤ σε ορισμένες Ειδικές Δοκιμασίες και την κατηγορία Touring με λιγότερες ειδικές δοκιμασίες και χαμηλότερες ταχύτητες για αυτούς που απλά επιθυμούν να απολαύσουν μια ωραία βόλτα με το ιστορικό τους αυτοκίνητο.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν κλασσικά, ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30-100 ετών με κάρτα FIVA ή FIA καθώς και “Youngtimers” ηλικίας 20 ετών.

Πληροφορίες στο site ΦΙΛΠΑ καθώς και στο τηλέφωνο της Γραμματείας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

http://www.philpa.gr/images/%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A7%CE%97%CE%A3_%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%9F_2018.pdf?fbclid=IwAR0wVgjY2P0eHgdvVSTXmpFPNtXmYl0GXIdbfM3lYQknJiIt3wwRFNgAYys

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.