Επιτυχημένο το Olive Trophy

By  |  0 Comments

Το 1o OLIVE TROPHY ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος των πληρωμάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα και βοήθησε να απολαύσουν τη διαδρομή.

Ο συναγωνισμός ήταν πολύ δυνατός και οι θέσεις του βάθρου κρίθηκαν στο δευτερόλεπτο. Πρώτευσαν οι Θεοχάρης – Θεοχάρης (πατέρας και γιος) με μόλις 2 βαθμούς ποινής και ακολούθησαν οι Τζαβάρας – Πικέας με 4. Ο Λυμπέρης Παπάζογλου με την Μαρία Νικολοπούλου, που συμμετείχαν και στο Ράλλυ Παλάδιο (Alfasud), ήταν και εκεί (Volvo), στην τρίτη γενικής με 5 βαθμούς ποινής.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα πληρώματα του ΣΙΣΑ, του AC3 αλλά και την ομάδα “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ”, που ταξίδεψαν για να βρεθούν στην περιοχή.

Θερμά ευχαριστεί ο διοργανωτής τον Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων για την υποστήριξη και την φιλοξενία στον χώρο της Μαθητικής Εστίας Κρεστένων για της ανάγκες της τελετής απονομής επάθλων, όπως επίσης και τον Πρόεδρο της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ Δημήτρη Βερναρδάκη ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τίμησε τον αγώνα με την παρουσία του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το 1o OLIVE TROPHY ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος των πληρωμάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα και βοήθησε να απολαύσουν τη διαδρομή. Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα πληρώματα του ΣΙΣΑ, του AC3 αλλά και την ομάδα "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ", που ταξίδεψαν για να βρεθούν στην περιοχή μας. Θερμά ευχαριστούμε τον Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων για την υποστήριξη και την φιλοξενία στον χώρο της Μαθητικής Εστίας Κρεστένων για της ανάγκες της τελετής απονομής επάθλων, όπως επίσης και τον Πρόεδρο της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ Κο Βερναρδάκη ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μας τίμησε με την παρουσία του. Όπως πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές κριτές/χρονομέτρες που βρίσκονται πάντα δίπλα μας από το 2004, καθώς επίσης και στους χορηγούς που στηρίζουν οικονομικά τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.