Μάριος και πάλι

By  |  0 Comments

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με τον Μάριο Ηλιόπουλο να συνεχίζει τη θητεία του από τη θέση του Προέδρου. Τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Μάριος Σταφυλοπάτης, ενώ Γραμματέας είναι ο Νικόλας Περατινός και ταμίας ο Μάνος Μηλιαράκης. Τον τίτλο του αναπληρωτή αντιπροέδρου συμφωνήθηκε από το νέο Δ.Σ. να αναλάβει ο Λεωνίδας Μανιατόπουλος.

Σε αυτήν την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. τέθηκαν ορισμένα από τα σημαντικά ζητήματα που θα αποτελέσουν την άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη ατζέντα του Συνδέσμου, με προτεραιότητα τον δεκάλογο επαφών με την ΟΜΑΕ, οι συζητήσεις για τον οποίον βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, από το προηγούμενο Δ.Σ.

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου με θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο καθώς και θέματα προετοιμασίας του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Ο Νικόλας Περατινός ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία της προετοιμασίας του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Αυτή αφορά στην επικοινωνία και τις συναντήσεις με στελέχη της Ομοσπονδίας αλλά και τους οδηγούς που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους. Όσον αφορά το θέμα των ημερομηνιών των αγώνων ο ΣΟΑΑ προτίθεται να ακολουθήσει την πρόταση της Ομοσπονδίας για συμμετοχή του Ενιαίου στον πρώτο αγώνα ταχύτητας του φετινού πρωταθλήματος, στην πίστα των Σερρών. Αναγνωρίζοντας ωστόσο τους περιορισμούς που προκύπτουν λόγω των οικονομικών συνθηκών και με γνώμονα πάντα το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda να διατηρηθεί χαμηλά σε προϋπολογισμό, αποφασίστηκε από σύσσωμο το Δ.Σ. να ζητηθεί η γνώμη των οδηγών για την παρουσία του Ενιαίου στον αγώνα των Σερρών. Παράλληλα σε συνάντηση που προορίζεται για την εβδομάδα μετά το Πάσχα το προεδρείο θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους οδηγούς, συνολικά το θέμα των ημερομηνιών του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Επίσης η σύνταξη του Τεχνικού Κανονισμού το ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda έχει ολοκληρωθεί και αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα θα αποσταλεί μαζί με τον Συμπληρωματικό Κανονισμό, στην Ομοσπονδία προκειμένου να πάρουν την απαραίτητη έγκριση. Στα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο, ο ΣΟΑΑ ανακοινώνει την παραίτηση του Χάρη Μπουροθανασόπουλου από τη θέση του ταμία του Συνδέσμου καθώς και από τη θέση του στο Δ.Σ.. Ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Χάρη Μπουροθανασόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του σε όλες τις εργασίες του ΣΟΑΑ, το προηγούμενο διάστημα. Καθήκοντα ταμία αναλαμβάνει πλέον ο Απόστολος Μαρασλής, ενώ τη θέση του. Κ. Μπουροθανασόπουλου στο Δ.Σ. θα καλύψει ο Κωνσταντίνος Παπαχρήστου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.