Monte Vostitsa! (video)

By  |  0 Comments

 To 1ο Regularity Rally Βοστίτσας παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την ΑΛΜΑ Αιγίου! Με 59 συμμετοχές και 49 τελικά εκκινήσαντες έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών για το 2018.

Η τοπική κοινωνία και η Αχαΐα σε συνεργασία με το Δήμο Αιγιαλείας αγκάλιασαν τον αγώνα. Οι τοπικές συμμετοχές καθώς και αυτές από την Πάτρα (Λέσχη ΕΛΙΑ) αποτέλεσαν την πλειοψηφία. Αψηφώντας τον καιρό, βρέθηκαν όλοι με χαμόγελο στην εκκίνηση! Έξι ΕΔΑ με 12 μετρήσεις και βροχή αρχικά (πολύ βροχή…) που έδωσε τη σκυτάλη στο χιόνι (παρά πολύ χιόνι…) χάρισαν στον αγώνα μια πρωτόγνωρη αίσθηση που δίκαια θύμισε σε πολλούς τις χιονισμένες ειδικές του Monte Carlo. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Crucifix και Μουστάκας οδηγώντας Porsche 911 ενώ με ελάχιστη διαφορά 3 δέκατα του δευτερολέπτου ακολούθησαν οι Κονταράτος και Ιατρίδης με Porsche 911 SC ενώ τρίτοι οι Δούρος και Παναρίτης με BMW 1502. Ακολούθησαν οι όμορφες και γρήγορες Παρασκευαΐδη – Κούκιτς με Toyota Celica, ενώ στην πέμπτη θέση ήταν οι Γκανούτας – Παπανίκος (στη φωτογραφία) με την υπέροχη Alfa Romeo.

Άξια και η οργανωτική ομάδα που φρόντισε από τις πρώτες πρωινές ώρες για την ομαλή και άρτια διεξαγωγή σε συνεργασία με τους όμορους δήμους. Κατάφερε δε να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς παρά την έντονη χιονόπτωση στις ορεινές περιοχές. Ραντεβού το 2019 για το (διήμερο όπως σκέφτεται να το κάνει ο διοργανωτής) 2ο Regularity Rally (Monte) Βοστίτσας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

https://www.alma-aigiou.gr/wp-content/uploads/2018/11/%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A3%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.