Reverse Black Friday by CITROEN

By  |  0 Comments

Οι κανόνες της Black Friday, αλλάζουν με τη CitroënΤέλος στις αμέτρητες προσφορές σε stock προϊόντα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο, ένα ολοκαίνουργιο Citroen, σε πραγματικά απίστευτη τιμή!

Η Citroen κάνει τη διαφορά! Για ακόμη μια φορά, η Citroën πρωτοπορεί και στον θεσμό της Black Friday, ανατρέποντας τα δεδομένα, με την ενέργεια CITROËN REVERSE BLACK FRIDAY.

Η “Black Friday” είναι μία ημέρα ελκυστικών προσφορών και ευκαιριών, αλλά όμως τα προϊόντα που προσφέρονται είναι συνήθως stock, χωρίς σχεδόν καμία αναφορά σε νέες σειρές.

Η Citroen δεν διαθέτει παλιά μοντέλα, αλλά μία “φρέσκια” γκάμα με νέες εκδόσεις και όλα τα μοντέλα άμεσα διαθέσιμα με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2. Συνεπώς, αντιστρέφουμε τους όρους της Black Friday και παρουσιάζουμε το Reverse Black Friday by CITROEN.

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën θα αλλάξει ρόλους με τους καταναλωτές και θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή… Black Friday!

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ .

Οι κανόνες της Black Friday, αλλάζουν με τη Citroën! Τέλος στις αμέτρητες προσφορές σε stock προϊόντα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο, ένα ολοκαίνουργιο Citroen, σε πραγματικά απίστευτη τιμή! Η Citroen κάνει τη διαφορά! Για ακόμη μια φορά, η Citroën πρωτοπορεί και στον θεσμό της Black Friday, ανατρέποντας τα δεδομένα, με την ενέργεια “CITROËN REVERSE BLACK FRIDAY”. Η “Black Friday” είναι μία ημέρα ελκυστικών προσφορών και ευκαιριών, αλλά όμως τα προϊόντα που προσφέρονται είναι συνήθως stock, χωρίς σχεδόν καμία αναφορά σε νέες σειρές. Η Citroen δεν διαθέτει παλιά μοντέλα, αλλά μία “φρέσκια” γκάμα με νέες εκδόσεις και όλα τα μοντέλα άμεσα διαθέσιμα με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2. Συνεπώς, αντιστρέφουμε τους όρους της Black Friday και παρουσιάζουμε το Reverse Black Friday by CITROEN. Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën θα αλλάξει ρόλους με τους καταναλωτές και θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή… Black Friday! Σας περιμένουμε στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën, στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.