Scala μέσα!

By  |  0 Comments
  • Ταμπλό που αντηχεί στο εσωτερικό το νέο, δυναμικό design του εξωτερικού του αυτοκινήτου
  • Virtual Cockpit (ψηφιακός πίνακας) και συστήματα infotainment με τις μεγαλύτερες οθόνες στην κατηγορία
  • Πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου SKODA SCALA στις 6 Δεκεμβρίου, στο Τελ Αβίβ

Μία εβδομάδα πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, η SKODA δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του SKODA SCALA, του ολοκαίνουργιου χάτσμπακ της μάρκας. Οι οπτικές ομοιότητες με το εσωτερικό του VISION RS, εντυπωσιάζουν! Η SKODA τολμά και μεταφέρει τη σχεδιαστική γλώσσα του πρωτότυπου που παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και κέρδισε ειδικούς και κοινό, πριν από λιγότερο από δύο μήνες, σε μοντέλο παραγωγής και μάλιστα σε μία δημοφιλέστατη κατηγορία.

Το SKODA SCALA θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της. Μία μίξη εργονομίας και συναισθηματικής έλξης, σε ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και ξεχωριστό design. Μία μεγάλη, έγχρωμη οθόνη κεντρικά τοποθετημένη και ψηλά στο πεδίο του οδηγού, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο πίνακα οργάνων, δίνουν μία ισχυρή πρώτη εντύπωση. Η οθόνη μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τις 9,2 ίντσες και είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία, προφέροντας πλήθος πληροφοριών, με εύκολο και ευχάριστο τρόπο σε οδηγό και συνοδηγό. Είναι παραπάνω από εμφανές ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό και των πιο μικρών λεπτομερειών: από την καμπυλωτή, μονοκόμματη φάσα που περικλείει την οθόνη στο κάτω μέρος της και διατρέχει οριζόντια το ταμπλό, μέχρι το σχήμα των διακοπτών ή τον τρόπο που αναπτύσσονται οι αεραγωγοί που μοιάζουν να καταλήγουν επιθετικά στο εσωτερικό των θυρών. Σε συνδυασμό με νέα χρώματα και υλικά, επιφάνειες πρωτότυπης υφής και ακριβή αίσθηση σε οτιδήποτε μπορεί να αγγίξει το μάτι ή το χέρι, η εντύπωση που δημιουργείται είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και ευχάριστη.

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο SKODA SCALA στις 6 Δεκεμβρίου, στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.