Στο ίδιο δευτερόλεπτο!

By  |  0 Comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα το 1ο Regularity Rally Ευρίπου. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος με αποτέλεσμα δύο πληρώματα να καταταχθούν με τους ίδιους (μόλις 4) βαθμούς ποινής! Είναι οι Χρυσανθόπουλος Νίκος- Χρυσανθόπουλος Στέλιος με FIAT 127 του 1979 & οι Αρβανίτης Νίκος – Χαραλαμπάκη Ιωάννα με LANCIA FULVIA 1.3S COUPE του 1972.

Χωρίς μεγάλη διαφορά, δηλαδή με 7 βαθμούς ποινής ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου οι Χόλης Γιάννης – Δογάνης Σωτήρης με ALFA ROMEO ALFETTA του 1976.

Λόγω του ότι η εκδήλωση υπάγεται στο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ και σύμφωνα με το άρθρο 12 του κανονισμού της Classic Microcars Club & τον Κανονισμό του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2018 & εφόσον και τα 2 πρώτα πληρώματα έφεραν ισοβαθμία, θα τους απονεμηθούν τα κύπελλα της 1ης θέσης στη Γενική Κατάταξη.

Ισοβαθμίες όμως υπήρχαν και στις επόμενες θέσεις, στα πληρώματα που συμπλήρωσαν τις θέσεις της πρώτης εξάδας.

Οι Αλεβιζόπουλος – Γιαννόπουλος με την υπέροχη Junior κέρδισαν τις κατηγορίες E-F, ενώ οι Δαρζέντας – Δέδες με Corolla την Η. Στα Youngtimers πρώτευσαν οι Τσόκος – Πορετσάνος με Fiat Punto και στα Microcars οι Παπαλεξάνδρου – Ταρανάς (στη φωτογραφία κάτω) με το άψογο Autobianchi.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.