Το Grand Prix του ΣΙΣΑ (upd)

By  |  0 Comments

Ο ΣΙΣΑ διοργανώνει την Κυριακή 2/12/2018 το καθιερωμένο Grand Prix, που παραδοσιακά κλείνει τη σαιζόν και βγάζει και πρωταθλητή.

Είναι το απόλυτο Gymkhana για ιστορικά αυτοκίνητα & youngtimer που διεξάγεται με μορφή Rally Sprint Regularity σε μια ειδικά διαμορφωμένη ειδική διαδρομή μήκους 1 χιλιομέτρου στην Βάρκιζα.
Θα υπάρχει κατηγορία Super Classic με ΜΩΤ έως 50 χλμ και Regularity Classic με ΜΩΤ έως 40 χλμ.

ΥΓ: Για το Σάββατο 1/12 υπάρχει περιήγηση Κηφισιά – Αγ. Δημήτριος – Βάρκιζα και επιστροφή, για χιλιόμετρα συντήρησης και καφεδάκι στο Varkiza Resort. Η συμμετοχή στη βόλτα είναι δωρεάν! Η βόλτα απευθύνεται και σε αυτούς που συμμετέχουν στο Grand Prix στις 2/12 και σε αυτούς που θέλουν να βγάλουν το ιστορικό τους αυτοκίνητο μια απλή βόλτα.

Έχει κατατεθεί προς έγκριση το παρακάτω πρόγραμμα:
10:00 Συγκέντρωση στο Café Racer (Χαρ Τρικούπη 174, Κηφισιά) και αναχώρηση προς το εντευκτήριο του Σ.Ι.Σ.Α. στην Αντιόπης 2 & Λεωφ. Βουλιαγμένης 258 στον Άγιο Δημήτριο (Διαδρομή: Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας-Πέτρου Ράλλη- Πειραιώς-Χαμοστέρνας-Λ. Βουλιαγμένης-Αντιόπης)
11:00 Μικρή ανασυγκρότηση στο εντευκτήριο του Σ.Ι.Σ.Α.
11:30 Αναχώρηση προς Varkiza Resort, Ακτή Βάρκιζας
12:15-17:00 Ανασυγκρότηση στο Varkiza Resort
17:00 Αναχώρηση μέσω της παραλιακής οδού και της Λεωφ. Βουλιαγμένης προς το εντευκτήριο του Σ.Ι.Σ.Α. (Αντιόπης 2 & Λεωφ. Βουλιαγμένης 258, Άγ. Δημήτριος)
18:00-19:00 Επιστροφή προς το Café Racer στη Χαριλάου Τρικούπη 174 στην Κηφισιά (Διαδρομή: Αντιόπης-Λ. Βουλιαγμένης-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Πέτρου Ράλλη-Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας- Χαρ. Τρικούπη)

Η συγκέντρωση για καφέ θα είναι 13:00 – 16:00 για καφέ στο Varkiza Resort. Φυσικά μπορεί να γίνει και μασαμπούκα στον Ζάχο ακριβώς απέναντι, πριν ή μετά τον καφέ.

Η υπόλοιπη διαδρομή του προγράμματος είναι προαιρετική.

Ο ΣΙΣΑ διοργανώνει την Κυριακή 2/12/2018 το καθιερωμένο Grand Prix, που παραδοσιακά κλείνει τη σαιζόν και βγάζει και πρωταθλητή. Ελάτε στο απόλυτο Gymkhana για ιστορικά αυτοκίνητα & youngtimer που διεξάγεται με μορφή Rally Sprint Regularity σε μιά ειδικά διαμορφωμένη ειδική διαδρομή μήκους 1 χιλιομέτρου στην Βάρκιζα. Θα υπάρχει κατηγορία Super Classic με ΜΩΤ έως 50 χλμ και Regularity Classic με ΜΩΤ έως 40 χλμ. Σας περιμένουμε όλους! ΥΓ: Για το Σάββατο 1/12 έχουμε ζητήσει άδεια περιήγησης Κηφισιά - Αγ. Δημήτριος - Βάρκιζα και επιστροφή, για χιλιόμετρα συντήρησης και καφεδάκι στο Varkiza Resort. Η συμμετοχή στη βόλτα είναι δωρεάν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.