West Lake για 4×4 & SUV

By  |  0 Comments

Η εταιρία “H ΔΗΜΗΤΡA” A.E παρουσίασε στο δίκτυο την γκάμα ελαστικών της West Lake για 4×4 & SUV οχήματα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Attart Off Road Park» στην Κερατέα Αττικής.
Σκοπός της παρουσίασης ήταν, μέσα από την χρήση των ελαστικών West Lake σε πραγματικές συνθήκες, να αναδειχθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 50 έμπειροι συνεργάτες, οι οποίοι οδηγώντας τετρακίνητα οχήματα είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν οι ίδιοι τις δυνατότητες των ελαστικών της West Lake.
Συγκεκριμένα, το ελαστικό της West Lake 369 Α/Τ για 4×4 & SUV οχήματα, διαθέτει ευρύ πέλμα και πολλαπλές αυλακώσεις, που προσδίδουν μέγιστη πρόσφυση κατά την οδήγηση εντός και εκτός δρόμου. Οι μεγάλες δυνατότητες ευστάθειας και προσπέλασης εμποδίων, οφείλεται στα εξής χαρακτηριστικά:
• Στις αυλακώσεις «Zig-zag» που παρέχουν αποτελεσματική αποστράγγιση νερού και βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο.
• Στα μεγάλα μπλοκ πέλματος που βοηθούν στην ενίσχυση της ευστάθειας και στη μείωση του θορύβου κατά την οδήγηση ιδιαίτερα στις εθνικές οδούς και
• Στα προστατευτικά πλευρικά τοιχώματα που αυξάνουν την ευστάθεια στο δρόμο και αποτρέπουν τις ζημιές (κοπή, εκδορές κλπ) σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης.
Τα συμπεράσματα των ειδικών που για πολλές ώρες καταπόνησαν τα ελαστικά της West Lake ήταν πολύ ικανοποιητικά καθώς πέρασαν εύκολα όλα τα εμπόδια και δεν παρουσίασαν ούτε γρατζουνιά, παρότι δοκιμάστηκαν σε σκληρό, βραχώδες τοπίο αλλά και σε λασπώδες έδαφος.
Τα ελαστικά West Lake είναι ιδανικά για τους Έλληνες λάτρεις των εκτός δρόμου διαδρομών και ενδείκνυνται για κυνηγούς, αγρότες και πάσης φύσης οδηγούς οχημάτων αφού η ποιότητά τους συνδυάζεται με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. H διανομή τους γίνεται μέσω ενός εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων ελαστικών (εμπορία & τοποθέτηση ελαστικών) που καλύπτει όλη την Ελλάδα και η διάθεσή τους στην αγορά εξυπηρετείται από τα κεντρικά Αθηνών και το Υποκ/μα Ελλάδος (Θεσ/νίκη). (www.demeter.gr)
Η εταιρία
Η ελληνική εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. διαθέτει από το 1957 στην ελληνική αγορά τα τρακτέρ Zetor, Τσεχίας και από το 1976 τα ιταλικά τρακτέρ Lamborghini. Στην γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρία διαθέτει πληθώρα παρελκόμενων όπως, λιπαντικά, ανταλλακτικά και ελαστικά, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τεχνική εξυπηρέτηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.