Ξεκινούν 25 από Αθήνα!

By  |  0 Comments

Η λίστα των συμμετοχών ξεπερνά κάθε προσδοκία! Η εκκίνηση του 22ου Ιστορικου Ράλλυ Μόντε Κάρλο θα γίνει στις 30/1/2019 από την Ακρόπολη των Αθηνών με 25 συμμέτοχες. Αναλυτικά 12 ελληνικές και 13 διεθνείς. Το όραμα του Γιώργου Δελαπόρτα και η αποφασιστικότητα του ΣΙΣΑ απέδωσαν περίφημα.

Στις 30 Ιανουαρίου 2019 λοιπόν το 22o Rallye Monte Carlo Historique θα εκκινήσει και από την Αθήνα. Ο ΣΙΣΑ μετά την μεγάλη επιτυχία των Δελαπόρτα-Μουστάκα ζήτησε και πήρε έγκριση από το Automobile Club de Monaco να γίνει η Αθήνα μία από τις πόλεις που θα εκκινήσει το Ιστορικό Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Η πρώτη εκκίνηση του Rallye Monte Carlo από την Αθήνα έγινε για πρώτη φορά το 1927! Η τελευταία εκκίνηση ήταν εκείνη του 1975. Κι μάλιστα χωρίς Ελληνικό πλήρωμα! Στην φωτογραφία επάνω, στιγμιότυπο από την εκκίνηση του 1961 με τους αείμνηστους Γιάννη Χρονίδη και Μηνά Βουρδουμπάκη και το Skoda Octavia.

Στις 30 Ιανουαρίου θα γίνει η Πανηγυρική εκκίνηση από ράμπα κάτω από την Ακρόπολη. Προορισμός η Πάτρα, από όπου με πλοίο οι συμμετέχοντες θα πλεύσουν για Ανκόνα. Μέχρι το λιμάνι της Πάτρας θα συνοδεύσουν τα αυτοκίνητα Ιστορικά οχήματα μελών του ΣΙΣΑ και όχι μόνον.

Την επόμενη ημέρα οι συμμετέχοντες θα καλύψουν την απόσταση των 424 χλμ. μέχρι το Μιλάνο. Θα διανυκτερεύσουν και θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου με προορισμό το Μόντε Κάρλο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.