Eclipse dei Carabinieri

By  |  0 Comments

Δύο Οχήματα Mitsubishi Eclipse Cross ειδικά εξοπλισμένα για το Ιταλικό Αστυνομικό Σώμα

Ελκυστική σχεδίαση, τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, δύναμη και πάνω απ’ όλα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Αυτά είναι κύρια χαρακτηριστικά πάνω στα οποία έχει χτιστεί η φήμη του Mitsubishi Eclipse Cross, του τελευταίου SUV της Ιαπωνικής εταιρίας.

Σήμερα, σε συνεργασία με το Ιταλικό Αστυνομικό Σώμα (Arma dei Carabinieri), το Mitsubishi Eclipse Cross ντύνεται με την επίσημη στολή του Arma dei Carabinieri.

Δύο Mitsubishi Eclipse Cross, ειδικά εξοπλισμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των υπηρεσιών άμεσης δράσης σε όλη τη χώρα, ήδη διατίθενται για το Arma dei Carabinieri.

Η Mitsubishi και το Arma dei Carabinieri επέλεξαν το Eclipse Cross για τις υψηλές επιδόσεις του 1.5 υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα και την ασφάλεια που εγγυάται η πρόσφυση του ολοκληρωμένου συστήματος τετρακίνησης S-AWC (Super All Wheel Control) σε όλες τις οδηγικές συνθήκες και εδάφη.

Τα δύο Eclipse Cross που παραδόθηκαν στο Αρχηγείο στη Ρώμη, αρχικά θα έχουν ως βάση τα Κεντρικά Γραφεία της Ιταλικής Αστυνομίας στη Ρώμη και το Μιλάνο και θα χρησιμοποιούνται τόσο για ειδικές αποστολές – όπως η μεταφορά οργάνων και αίματος – όσο και για λειτουργικές ανάγκες του Σώματος, όπως η προστασία της περιοχής. Η Mitsubishi έχει την τιμή να υποστηρίζει το Arma dei Carabinieri σε τέτοιες δραστηριότητες υψηλής κοινωνικής και ανθρωπιστικής σημασίας.

Της συνεργασίας μεταξύ Mitsubishi και Arma dei Carabinieri έχουν προηγηθεί άλλες σημαντικές επιτυχίες: στο παρελθόν, η Mitsubishi έχει προσφέρει μερικά μοντέλα του θρυλικού off-road Pajero, ειδικά εξοπλισμένα και θωρακισμένα, για χρήση σε περιοχές υψηλού κινδύνου. Αυτοκίνητα δρόμου που έχουν χρησιμοποιηθεί σε σημαντικές αποστολές ή σε εμπόλεμες ζώνες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ επεδείκνυαν πάντα την απίστευτη αξιοπιστία τους.

«Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Arma dei Carabinieri – επισημαίνει ο Luca Ronconi, CEO της Mitsubishi Motors Automobili Italia– που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια με το πρώτο ειδικά εξοπλισμένο Pajero, το οποίο χρησιμοποιήθηκε παντού ακόμα και σε ζώνες υψηλού κινδύνου στο εξωτερικό. Η συνεργασία  μας συνεχίστηκε το 2014, όταν το Σώμα θέλησε να αποκτήσει μία νέα λύση μεταφοράς και επέλεξε το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο πόλης i-MiEV προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρόκληση της περιβαλλοντικής συμβατότητας και βιωσιμότητας με τον καλύτερο τρόπο. Η Mitsubishi Motors Automobili Italia είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει προκλήσεις και μελλοντικά σενάρια, ξεκινώντας τώρα να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες λειτουργικές ανάγκες του Arma dei Carabinieri.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.