Επιτυχημένη αυλαία

By  |  0 Comments


Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει παραδοσιακά την πρώτη Κυριακή κάθε Δεκέμβρη το «ΣΙΣΑ Grand Prix», που είναι η τελευταία εκδήλωση της χρονιάς και πάντα κρίνει το αμφίρροπο πρωτάθλημα του Συλλόγου. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μας διέθεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ανατολική παραλία Βάρκιζας, την οποία τα στελέχη του ΣΙΣΑ διαμόρφωσαν σε μία Υπερειδική Διαδρομή μήκους 1000 μέτρων, που πληρούσε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Στην Υπερειδκή αγωνίστηκαν τα πληρώματα 3 φορές σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, Super Classic & Regularity.

Παρά τις δυσoίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις ο καιρός αποδείχθηκε εξαιρετικός και πολλοί θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα. Τα 82 ιστορικά αυτοκίνητα και youngtimer  που συμμετείχαν, απέδειξαν ότι δεν είναι απλά όμορφα αλλα και ικανά να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Στο αγωνιστικό κομάτι της Super Classic, οι Ριζόπουλος/Παπανδρέου/Toyota Starlet δικαίωσαν τα προγνωστικά και όχι απλά νίκησαν αλλά στέφθηκαν και πρωταθλητές. Στην Regularity έλαμψαν οι Φονσός/Λακασάς με Mini. Τέλος κρίθηκε και το νεοσύστατο έπαθλο 

«Youngtimer 2018» που κατέκτησαν οι Βαξεβανίδης/Βαξεβανίδης/Alfa Romeo 155.

Οι νικητές του «ΣΙΣΑ Grand Prix 2018» είναι:

Κατηγορία Regularity 

1. Φονσός/Λακασάς/BLMC Mini

2. Κούβελας/Ζαχαράκη/Peugeot 304

3. Κονταράτος/Ιατρίδης/Porsche 911

Κατηγορία Super Classic

1. Ριζόπουλος/Παπανδρέου/Toyota Starlet KP60

2. Σκαράκης/Ford Escort Mexico

3. Ρευμόνδος/BLMC Mini

O ΣΙΣΑ ευχαριστεί την Τροχαία Ελληνικού και το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης για την βοήθεια τους καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους υποστηρικτές του «Grand Prix 2018», που ήταν ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και οι εταιρείες LUKOIL, KAGALOS.GR & SPTableware.

Το 2018 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τον ΣΙΣΑ. Τα πληρώματα του διακρίθηκαν στο Ιστορικό Ράλλυ Μοντε Κάρλο και οι Δελαπόρτας/Μουστάκας έφεραν το βαρύτιμο τρόπαιο της δεύτερης θέσης στη χώρα μας. Διοργανώθηκαν 2 track day στα Μέγαρα & 4 περιηγήσεις ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα των φίλων μας. Οι 5 αγώνες μας, με κορωνίδα το «21ο 24 Ώρες Ελλάδα» και 101 πληρώματα, έσπασαν ένα ακόμα ρεκόρ με μέσον όρο 84 συμμετοχών ανα εκδήλωση. Το 2019 αναμένεται συναρπαστικό και ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου με το μοναδικό επίτευγμα της εκκίνησης του 22ου Ιστορικού Ράλλυ Μόντε Κάρλο απο τη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.