Θα είναι ωραία στα Μέγαρα!

By  |  0 Comments

Λίγες μέρες πριν από τον επόμενο Αγώνα Ταχύτητας και Ατομικής Χρονομέτρησης στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια προσφορά διαμονής των συμμετεχόντων σε κοντινή απόσταση από την πίστα, με πολύ χαμηλό κόστος.
Το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου διαθέτει τα δωμάτιά του στους συμμετέχοντες στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Ταυτόχρονα, για κάθε κράτηση προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Έτσι, οι συμμετέχοντες μπορούν να μείνουν για ένα τριήμερο σε απόσταση 25 km από την πίστα, στο Αλεποχώρι, με την ελάχιστη δυνατή οικονομική επιβάρυνση. Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Στον 3ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 θα δούμε να μάχονται τα αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε, τα εντυπωσιακά Ιστορικά, τα πανίσχυρα αυτοκίνητα της Formula Saloon και τα Skoda Fabia του άκρως ανταγωνιστικού SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου. Παράλληλα, θα απολαύσουμε περάσματα από τα αυτοκίνητα των κατηγοριών Stock, Sport και Extreme στον 2ο Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης HTTC.
Η Κυριακή θα ολοκληρωθεί με την πανηγυρική απονομή επάθλων. Για πρώτη φορά, η απονομή θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο του κτιρίου της πίστας καρτ, εκεί όπου το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα έχει ετοιμάσει και μπουφέ για τους παρευρισκόμενους. Από εκεί, οι συμμετέχοντες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον 1ο αγώνα της επόμενης χρονιάς, που έχει προγραμματιστεί για τις 2-3 Μαρτίου 2019 και θα αποτελέσει τον επόμενο αγώνα της Super Season 2018-2019, από την οποία θα αναδειχθεί ο Υπερπρωταθλητής κάθε κατηγορίας.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα, που διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ, λήγει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. Όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον Αγώνα Ταχύτητας ή στην Ατομική Χρονομέτρηση (HTTC), θα πρέπει να υποβάλλουν εγκαίρως δήλωση συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ.

Η Γραμματεία του αγώνα, που λειτουργεί στα γραφεία της λέσχης ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., μπορεί να παρέχει βοήθεια και περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία που απαιτείται για τη δήλωση συμμετοχής.

Λέσχη ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.

Κύπρου 76, Περιστέρι

6944531231 / 6973018485

www.ellada-racingclub.com

www.facebook.com/ellada.racingclub

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.