Αγρότης της Χρονιάς 2019

By  |  0 Comments

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα, ήταν χορηγός στο θεσμό «Αγρότης της Χρονιάς 2019», που διοργανώνει η εφημερίδα Agrenda τα δέκα τελευταία χρόνια.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη περιοχή της Μονεμβασιάς παρουσία εκπροσώπων των αγροτικών φορέων και της πολιτείας πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από ομιλίες που στόχο τους είχαν να επικοινωνήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις σε διάφορους κλάδους που αφορούν στον αγροτικό τομέα.

Από την πλευρά της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., ο Υπεύθυνος Τεχνικής Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Στέφας έχοντας ως κεντρικό άξονα της ομιλίας την 5η γενιά του Mitsublishi L200, παρουσίασε τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στην αγορά των Pick-Up.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Στέφας αναφερόμενος στο L200 τόνισε ότι «το L200 είναι το αυθεντικό pick-up, ο ηγέτης στον τομέα της τετρακίνησης. To L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το Dakar Rally.

Η 5η γενιά του L200 εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck της Mitsubishi Motors προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών  pickup truck για στυλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή. Το νέο L200 κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως.»

Μετά το τέλος των ομιλών πραγματοποιήθηκε η απονομή τριών πολύ σημαντικών  βραβείων:

  • Αγρότης της Χρονιάς: ο Παναγιώτης Πασσάς παραγωγός κηπευτικών, καρπουζιών από την Αμαλιάδα
  • Κτηνοτροφική εκμετάλλευση της Χρονιάς: ο Σοφοκλής Φιλιππίδης από τις Σέρρες
  • Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς: ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ροβιών

Επίσης απονεμήθηκαν δύο τιμητικές διακρίσεις:

  • Στον βαμβακοκαλλιεργητή  Νίκο Βαρδούλη και
  • Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Συκέας

Από την πλευρά της, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε επιβραβεύοντας τους νικητές των τριών βραβείων θα παραχωρήσει ένα L200, το οποίο θα το έχουν για την κάλυψη των καθημερινών οδηγικών τους αναγκών για διάστημα τριών μηνών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.