Επιτυχημένο Ράλι (video)

By  |  0 Comments

Με επιτυχία διοργανώθηκε το πρώτο regularity Ράλι της χρονιάς. Ήταν το Αλκυώνειο από τη δραστήρια λέσχη CLASSIC MICROCARS CLUB, ένας αγώνας που συγκέντρωσε 42 συμμετοχές.

Οι Βαξεβανίδης – Μαλάκης με Golf κέρδισαν την γενική κατάταξη στη μάχη του δευτερολέπτου που κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα. Ακολούθησαν οι Αρβανίτης – Αρβανίτης με Celica και οι Κορνελάκης – Κατράκη με το θρυλικό 126. Οι βαθμοί ποινής τα λένε όλα: 6-7-8!

Οι Χωριανόπουλος – Καραντώνη με το DKW της φωτογραφίας κέρδισαν την κατηγορία Ε και οι Ματσάγκος – Δασκαλάκης με Escort την κατηγορία F. Οι Λιάκος – Κατσούλα με BMW 1502 επικράτησαν στην κατηγορία G, οι Δαρζέντας – Δέδες με Corolla στην κατηγορία Η και Κοκκίνης – Καλόγηρος με Peugeot 106 στα Youngtimer.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την όμορφη απονομή την Πέμπτη το βράδυ. Τώρα η λέσχη ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για την 17η Μαρτίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.