Επέτειος και τίτλος

By  |  0 Comments

Η επετειακή χρονιά MINI ξεκίνησε με την κατάκτηση ενός τίτλου. Η MINI είναι μεταξύ των νικητών του φετινού διαγωνισμού “Best Cars 2019”. Η νίκη κατηγορίας στην ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό αυτοκινήτου “auto, motor und sport” επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο δημοτικότητας που εξακολουθεί να απολαμβάνει το πρώτο μοντέλο στην πολυτελή κατηγορία μικρών αυτοκινήτων στην 60ή χρονιά του. Με τη χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση, την έξυπνη χρήση χώρου και το ατομικό στυλ, η τρέχουσα γενιά του μοντέλου ενσαρκώνει τις αυθεντικές αξίες της μάρκας – γνωστές σε όλο τον κόσμο από την εποχή του κλασικού Mini – στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Η ψηφοφορία αναγνωστών που διοργανώνει το περιοδικό “auto, motor und sport” είναι ένας από τους μακροβιότερους θεσμούς στην ιστορία του αυτοκινήτου, και φέτος διεξήχθη για 43η φορά. Από συνολικά 385 μοντέλα, οι συμμετέχοντες ψήφισαν τα αγαπημένα τους σε έντεκα κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό, επέλεξαν τα  “Best Cars 2019”, συνολικά και στην κατηγορία εισαγόμενων. Οι νικητές της τελευταίας ψηφοφορίας παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μία πανηγυρική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Στουτγάρδης [International Congress Center Stuttgart (ICS)].

Η MINI απέσπασε τον τίτλο στην κατηγορία εισαγόμενων μικρών αυτοκινήτων. Συγκεντρώνοντας το 30,1% των ψήφων, το επιτυχημένο Βρετανικό μοντέλο εξασφάλισε σαφές προβάδισμα στην κατηγορία του. Και πραγματικά, ο νέος ‘νικητής’ κατάφερε να βελτιώσει ακόμα και τα εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία είχε πετύχει τις προηγούμενες χρονιές. Από το 2001 που επαναλανσαρίστηκε η Βρετανική μάρκα, η MINI έχει συνεχή παρουσία μεταξύ των νικητών της ψηφοφορίας αναγνωστών του “auto, motor und sport”. Αρχικά, ήταν ‘κατά συρροή’ νικήτρια στην κατηγορία εισαγόμενων ‘Μίνι Αυτοκινήτων’ (“Mini Cars”), και από το 2015 κερδίζει τον τίτλο στην κατηγορία ‘Μικρών Αυτοκινήτων’ (“Small Cars”) επί πέντε συνεχείς χρονιές.

Η επιτυχία της MINI στην τελευταία ψηφοφορία του κοινού αντανακλά επίσης την αυξημένη απήχηση της μάρκας λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης του μοντέλου. Το τρίθυρο MINI, το πεντάθυρο MINI και το MINI Cabrio αποτυπώνουν το μοναδικό στυλ τους με στοιχεία όπως ακριβείς αισθητικές παρεμβάσεις, νέοι προβολείς LED, πίσω φώτα LED με γραφικό σχέδιο Union Jack, ανανεωμένο εσωτερικό και νέες επιλογές εξατομίκευσης. Η MINI παρουσιάζει επίσης ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μοντέλο με την ευκαιρία της 60ής επετείου της μάρκας. Η έκδοση MINI 60 Years αναδεικνύει τις Βρετανικές ρίζες και τον ευέλικτο χαρακτήρα του ‘πολυτελούς μικρού’ μέσω αποκλειστικών σχεδιαστικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό. Η ειδική έκδοση θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2019 ως τρίθυρο MINI και πεντάθυρο MINI, το καθένα με τέσσερις επιλογές κινητήρων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.