Επιλέγουν Dunlop

By  |  0 Comments
  • Η Dunlop είναι έτοιμη για τον εναρκτήριο αγώνα στην Αργεντινή αυτό το Σαββατοκύριακο
  • Η Husqvarna και η Standing Construct KTM αλλάζουν πάροχο και επιλέγουν ελαστικά Dunlop

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP Motocross 2019 ξεκινάει στη Παταγονία της Αργεντινής, ανοίγοντας την αυλαία σε μια περιοδεία 19 αναμετρήσεων σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές πίστες διεξαγωγής μηχανοκίνητων αγώνων.

Η δυναμική σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP Motocross κορυφώνεται στο Χονγκ Κονγκ στις 22 Σεπεμβρίου, αλλά για τις ομάδες δεν θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση γιατί μόνο μια εβδομάδα μετά θα λάβουν χώρα οι «Ολυμπιακοί Αγώνες του Μotocross» στο ναό της ταχύτητας στο Assen της Ολλανδίας.

Τα ελαστικά Geomax της Dunlop τα έχουν χρησιμοποιήσει σε κορυφαίους νικηφόρους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross MXGP σε κάθε ένα από τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Για το 2019, η Dunlop έχει αυξήσει τις επενδύσεις τις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP προωθώντας την ανάπτυξη της σειράς ελαστικών της και προσελκύοντας νέες ομάδες κορυφαίου επιπέδου ώστε να αλλάξουν πάροχο ελαστικών.

Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, η αγωνιστική ομάδα της Rockstar Energy Husqvarna Factory αποφάσισε να αλλάξει πάροχο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP και να επιλέξει την πρωτοποριακή σειρά ελαστικών Geomax και να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας. Την ίδια στιγμή, και η ομάδα της Standing Construct KTM ανακοίνωσε την αλλαγή παρόχου και τη συνεργασία της με τη Dunlop. Με τις ομάδες Monster Energy Kawasaki Racing και Wilvo Yamaha να συνεχίζουν όντας πιστοί συνεργάτες τη συνεργασία τους με τη Dunlop, στην κατηγορία MXGP, σημαίνει ότι η Dunlop έχει την καλύτερη σύνθεση ομάδων από το κορυφαίο επιπέδο στη σύγχρονη ιστορία του Motocross. Άλλες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross MXGP που θα επιλέξουν τη Dunlop περιλαμβάνουν τη JWR Yamaha και τη Scandinavian Racing Sports, σε μια κατηγορία η οποία περιλαμβάνει τρεις εταιρείες του χώρου των ελαστικών να μάχονται για τη δόξα.

Ο Motorsport Manager της Dunlop, Wim van Achter είναι υπερήφανος για την αύξηση στη χρήση ελαστικών της Dunlop στους κορυφαίους αγώνες Motocross: «Τόσο η ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing όσο και η Standing Construct KTM έκαναν δοκιμές με τα ελαστικά της Dunlop σε διάφορους τύπους οδοστρώματος πριν επιλέξουν να αλλάξουν πάροχο. Αυτό αποτελεί μια ισχυρή επιβεβαίωση για τη νέα σειρά ελαστικών Geomax, συμπεριλαμβανομένου του πολύπλευρου ελαστικού πολλαπλών χρήσεων MX33».

Ο «πόλεμος των ελαστικών» στην κατηγορία MX2 είναι ακόμα πιο έντονος. Εκπροσωπούνται πέντε εταιρείες ελαστικών και στις ομάδες με ελαστικά Dunlop περιλαμβάνονται οι ομάδες Kemea Yamaha, Team Diga Procross, Bike It DRT Kawasaki, Hitachi KTM, REVO Husqvarna και Yamaha SM Action.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.