Ιστορική αναμέτρηση!

By  |  0 Comments

Ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση της νέας ΚΥΑ σχετικά με την κίνηση των Ιστορικών Οχημάτων, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε την προσωρινή άρση αναστολής εκδηλώσεων αλλά και την διεξαγωγή μιας μοναδικής και ξεχωριστής αυτοκινητοδρομίας που θα γράψει ιστορία!

Η προγραμματισμένη για τις 31/03/2019 1η Ιστορική Ανάβαση Κάστρου ματαιώνεται και δίνει τη θέση της στο “Greek Classics : The Final Countdown” by ΣΦΙΠΟΠ. Ένα Touring Event – Διαμαρτυρία ενάντια όχι μόνο στην νέα ΚΥΑ, αλλά και στο κλίμα διχασμού που κρατάει όμηρο τον χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας και το σύνολο σχεδόν των απλών ιδιοκτητών Ιστορικών Οχημάτων.

Η δραστήρια Λέσχη καλεί όλους τους πραγματικούς φίλους του κλασσικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ανεξάρτητα από την λέσχη και την ομοσπονδία στην οποία ανήκουν, να ενωθούν μαζί τους στον τόπο που γέννησε την Ολυμπιακή Εκεχειρία και να δώσουν όλοι μαζί το μήνυμα ότι είμαστε πολλοί, ανήκουμε σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, και έχουμε ένα κοινό μεράκι, που δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς.

Σε συνέχεια της απόφασης να μην υπάρξει κίνδυνος βαρέων προστίμων, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να κάνει δεκτά σαν συμμετοχές ΜΟΝΟΝ οχήματα που φέρουν κρατικές πινακίδες ΥΜΕ καθώς και Youngtimers κατασκευής 1990-1999. Σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό FIVA 2018, δεν απαιτείται πιστοποιητικό FIVA ή FIA καθώς πρόκειται για εκδήλωση εθνικού/τοπικού χαρακτήρα .

Η οργανωτική επιτροπή είναι σε επαφή με τους τοπικούς φορείς (Περιφέρεια, Δήμους) και χορηγούς για την εξασφάλιση επιπλέον παροχών για τα πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά έπαθλα .

            Περισσότερες λεπτομέρειες (κανονισμός, ωράριο, παράβολο συμμετοχής) τις επόμενες ημέρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.