Νέο στέλεχος στην Peugeot

By  |  0 Comments

Από 1η  Απριλίου 2019 εντάσσεται στο δυναμικό του τμήματος Πωλήσεων της Peugeot η Ευδοκία Κωστοπούλου, η οποία αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Εταιρικών Πωλήσεων της μάρκας. Έχει σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων με κατεύθυνση το marketing και διαθέτει 15ετή προϋπηρεσία στον κλάδο της μίσθωσης, έχοντας εργαστεί σε καίριες θέσεις εμπορικών τμημάτων πωλήσεων. 

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Peugeot στην Ελληνική αγορά, Πέτρο Πιπερίδη, «επενδύουμε σε ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο του αυτοκινήτου προκειμένου να διασφαλίσουμε το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους εταιρικούς πελάτες μας, γεγονός – που μεταξύ άλλων – τοποθετεί την Peugeot στην κορυφή των προτιμήσεων τους. Στο πελατολόγιο μας συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων (RAC), μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.