Ο τίτλος στο Jaguar I-PACE

By  |  0 Comments
  • Το Jaguar I-PACE απέσπασε το βραβείο «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019».
  • 60 δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου επέλεξαν το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jaguar έναντι έξι άλλων φιναλίστ.
  • Οι πωλήσεις στην Ευρώπη αντιπροσωπεύουν μέχρι σήμερα το 75% του συνολικού παγκόσμιου όγκου του I-PACE
  • Η υπηρεσία δημόσιας φόρτισης της Jaguar παρέχει εύκολη πρόσβαση σε περισσότερα από 85.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη
  • Το I-PACE έχει αποσπάσει 55 βραβεία παγκοσμίως από την πρώτη κυκλοφορία του πριν από έναν χρόνο


Το πλήρως ηλεκτροκίνητο I-PACE της Jaguar ψηφίστηκε ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα Βραβεία Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2019. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Jaguar κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» που αποτελείται από 60 δημοσιογράφους από 23 χώρες και βραβεύει τα αυτοκίνητα με βάση την τεχνική καινοτομία, τον σχεδιασμό, τις επιδόσεις, την αποτελεσματικότητα και τη σχέση ποιότητας/τιμής.

Ο καθηγητής Dr. Ralf Speth, Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover, δήλωσε: «Το γεγονός ότι το πρώτο μας ηλεκτροκίνητο όχημα είναι και το πρώτο μοντέλο Jaguar που κερδίζει το βραβείο «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» μας κάνει να αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια.

«Το I-PACE σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το μηδέν. Είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο ηλεκτρικό όχημα με μπαταρίες. Είναι ένα όχημα που αλλάξει ριζικά τους κανόνες του παιχνιδιού. Το γεγονός ότι κέρδισε το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς είναι τιμή μας και μια πραγματική αναγνώριση των προσπαθειών που κατέβαλε η παγκοσμίου επιπέδου ομάδα μας.»

Το Jaguar I-PACE, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημείωσε τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ έχει παραδοθεί σε περισσότερους από 8.000 πελάτες μέχρι σήμερα – το 75% των οποίων βρίσκονται στην Ευρώπη.

Το I-PACE είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μοιάζει και δεν έχει την ίδια οδηγική συμπεριφορά με κανένα άλλο. Είναι σχεδιασμένο για να εκμεταλλεύεται πλήρως τον ηλεκτρικό κινητήρα και την αρχιτεκτονική του από αλουμίνιο, προσφέροντας τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου και την πρακτικότητα ενός SUV.

Οι πελάτες μπορούν να το φορτίσουν εύκολα μέσω της υπηρεσίας δημόσιας φόρτισης της Jaguar, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής ή χρησιμοποιώντας μια κάρτα φόρτισης RFID. Με εξατομικευμένα πακέτα και τιμές φόρτισης που συγκεντρώνονται σε έναν απλό μηνιαίο λογαριασμό, οι πελάτες του I-PACE έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 85.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. 

Από την πρώτη κυκλοφορία του πριν από έναν χρόνο, το I-PACE έχει αποσπάσει 55 βραβεία σε όλο τον κόσμο, όπως τα βραβεία «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη Γερμανία, τη Νορβηγία και το ΗΒ, το βραβείο «Ηλεκτρικό Όχημα της Χρονιάς» του περιοδικού TopGear του BBC, το βραβείο «Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην Κίνα και το βραβείο ECOBEST της Autobest.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.