Το Διεθνές της ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2019 (26-29 Σεπτεμβρίου 2019) θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα με μοναδικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή. 
Η εκδήλωση που αποτελεί το πιο σημαντικό Regularity Rally της χρονιάς για τη λέσχη, γίνεται ακόμα πιο σημαντικό φέτος γιατί συμμετέχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ανατολικής – Κεντρικής Ευρώπης CEERT στο οποίο λαμβάνουν μέρος λέσχες από την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Τουρκία. Το πρωτάθλημα Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης στοχεύει να γίνει το πιο σημαντικό στην ευρύτερη περιοχή και να προσελκύσει τα καλύτερα πληρώματα από όλη την Ευρώπη για να συμμετάσχουν. Οι χώρες αυτές προσφέρονται για τις πανέμορφες διαδρομές που διαθέτουν και την μοναδική φιλοξενία που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες. Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί για τις πρωταθληματικές εκδηλώσεις του CEERT 2019 είναι οι ακόλουθες:

20 – 23/4/19 – Τουρκία (Κωνσταντινούπολη)
7 – 9/6/19 – Βουλγαρία
Ιούλιος – Ουγγαρία (η ημερομηνία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα)
30/8 – 1/9 – Ρουμανία
26 – 29/9 – Ελλάδα (το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ).

Καθώς το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ είναι χρονολογικά ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος CEERT (26-29 Σεπτεμβρίου) σίγουρα θα είναι και ο πιο συναρπαστικός γιατί σε αυτόν θα κριθεί και το πρωτάθλημα και θα γίνει και η μεγάλη απονομή στους νικητές.

Περισσότερα σύντομα.

Το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2019 (26-29 Σεπτεμβρίου 2019) θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα με μοναδικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή. Η εκδήλωση που αποτελεί το πιο σημαντικό Regularity Rally της χρονιάς για τη λέσχη μας, γίνεται ακόμα πιο σημαντικό φέτος γιατί συμμετέχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ανατολικής - Κεντρικής Ευρώπης CEERT στο οποίο λαμβάνουν μέρος λέσχες από την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Τουρκία. Το πρωτάθλημα Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης στοχεύει να γίνει το πιο σημαντικό στην ευρύτερη περιοχή και να προσελκύσει τα καλύτερα πληρώματα από όλη την Ευρώπη για να συμμετάσχουν. Οι χώρες αυτές προσφέρονται για τις πανέμορφες διαδρομές που διαθέτουν και την μοναδική φιλοξενία που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες. Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί για τις πρωταθληματικές εκδηλώσεις του CEERT 2019 είναι οι ακόλουθες: 20 - 23/4/19 - Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) 7 - 9/6/19 - Βουλγαρία Ιούλιος - Ουγγαρία (η ημερομηνία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα) 30/8 - 1/9 - Ρουμανία 26 - 29/9 - Ελλάδα (το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ). Καθώς το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ είναι χρονολογικά ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος CEERT (26-29 Σεπτεμβρίου) σίγουρα θα είναι και ο πιο συναρπαστικός γιατί σε αυτόν θα κριθεί και το πρωτάθλημα και θα γίνει και η μεγάλη απονομή στους νικητές. Περισσότερα σύντομα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.