Χειμερινό Εαρινό!

By  |  0 Comments

Αξέχαστο θα μείνει το Εαρινό Ράλλυ 2019 της ΦΙΛΠΑ στους 42 συμμετέχοντες που έλαβε χώρα στην Άνδρο. Ο καιρός την πρώτη ημέρα δικαιολογούσε την μετονομασία της εκδήλωσης σε Χειμερινό αντί για Εαρινό! Η έντονη βροχόπτωση και η πυκνή ομίχλη στα βουνά του νησιού την πρώτη ημέρα δοκίμασαν ιδιαίτερα τις ικανότητες των πληρωμάτων με αποτέλεσμα την συλλογή υψηλών βαθμών ποινής στης Ειδικές Δοκιμασίες. Η δεύτερη ημέρα όμως αποζημίωσε τα πληρώματα που απόλαυσαν τις διαδρομές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων κάτω από λαμπερό ήλιο! Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση με τον δήμο Άνδρου και ήταν αφιερωμένη στο μέλος της λέσχης Αλέξανδρο Σταματιάδη που έφυγε άδοξα πριν ένα χρόνο από τη ζωή.

Η εκδήλωση «ταξίδεψε» τους συμμετέχοντες σε όλο το νησί και πέρασε μέσα από πανέμορφα μέρη όπως το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμο την Χώρα κ.α. 
Τα πληρώματα διανυκτερεύσουν σε άνετα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου όπως το Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel και Perrakis Hotel.

Στην κατηγορία SUPER TROPHY, νικητές αναδείχτηκαν: 
1οι Ν. Χρυσανθόπουλος – Σ. Χρυσανθόπουλος (17 β.)
2οι Μ. Παλαβίδης – Μ. Παλαβίδη (27 β.)
3οι “Μωτvolution” Τ. Δούρος – Γ. Γεωργακόπουλος (50 β.)

Στην κατηγορία CLASSIC TROPHY, νικητές αναδείχτηκαν:
1οι Ε. Φίλης – Τ. Ξηρός (32 β.)
2οι R. Smith – P. Smith (37 β.)
3οι Δ. Τσιμής – Ν. Τσιμή (40 β.)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατηγοριών στο www.philpa.gr.

Στο γεύμα απονομής που έγινε στο Μπατσί παρευρέθηκε ο δήμαρχος της Άνδρου κ. Θ. Σουσούδης ο οποίος κάλεσε την λέσχη να κάνει το Εαρινό και του χρόνου στο νησί του το οποίο θεωρείται πλέον «θεσμός» από τους ντόπιους. Στο γεύμα παρευρέθηκε επίσης η κα Χαρά Σταματιάδη, ο Υπαστυνόμος Β΄ Διοικητής Β. Μάϊνας και ο Διοικητής Λιμενικού τμήματος Γαυρίου Ανθ/ρχος Δ. Μανιδάκης. Ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ κ. Τάκης Φωτεινόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Ν. Κοζανίτη (πρόεδρο της εκδήλωσης), τον Αλυτάρχη κ. Γ. Βάλληνδα και την ομάδα του (Αγωνοδίκη, χρονομέτρες κλπ), τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τον πρόεδρο του CTN Άνδρος κ. Χ. Μπαλόγιαννη και τις αρχές του νησιού, που συνέβαλαν σε ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση. 
Ο πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης τις επόμενες εκδηλώσεις της λέσχης («Αντίκες & Λουλούδια», «Ανάβαση Πάρνηθας» κλπ) τονίζοντας ειδικά το «Διεθνές Ράλλυ 2019» που θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα με μοναδικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή. 
Η εκδήλωση αυτή, που αποτελεί το πιο σημαντικό Regularity Rally της χρονιάς για τη ΦΙΛΠΑ, γίνεται ακόμα πιο σημαντικό φέτος γιατί συμμετέχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ανατολικής – Κεντρικής Ευρώπης CEERT στο οποίο λαμβάνουν μέρος λέσχες από την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Τουρκία. Το πρωτάθλημα Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης στοχεύει να γίνει το πιο σημαντικό στην ευρύτερη περιοχή και να προσελκύσει τα καλύτερα πληρώματα από όλη την Ευρώπη για να συμμετάσχουν. Καθώς το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ είναι χρονολογικά ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος CEERT σίγουρα θα είναι και ο πιο συναρπαστικός γιατί σε αυτόν θα κριθεί και το πρωτάθλημα και θα γίνει και η μεγάλη απονομή στους νικητές. Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του CEERT 2019 στο site της λέσχης.
Τα πληρώματα επέστρεψαν στην Ραφήνα την Κυριακή το απόγευμα στις 18.30. Και του χρόνου με υγεία και με καλύτερες συνθήκες για τα Ι.Ο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.