Πρωτοποριακά παιδικά καθίσματα

By  |  0 Comments

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου από τη Lapin House.

Η μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρεία παιδικών ειδών, με αφορμή το λανσάρισμα των νέων πρωτοποριακών παιδικών καθισμάτων και καροτσιών του ηγέτη στην κατηγορία της, Maxi-Cosi, της οποίας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος, προσκάλεσε εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες σε μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση με κεντρική ομιλήτρια τη δημοσιογράφο αυτοκινήτων Χριστίνα Σταθάκη, και συντονίστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (φωτογραφία).

Η γνωστή παρουσιάστρια και μητέρα τριών παιδιών Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τη Χριστίνα Σταθάκη, κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου αυτοκινήτων Άρη Σταθάκη, και σημερινή πρόεδρο του StAr – Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια, που υλοποιεί πολύ αξιόλογη δράση ενημέρωσης σε σχολεία και οργανισμούς ανά την Ελλάδα. Ούσα ενεργή δημοσιογράφος αυτοκινήτων και η ίδια –πρόκειται μάλιστα για τη μοναδική γυναίκα μέλος του ΕΣΣΑΜ στα 31 χρόνια λειτουργίας του-, εκπαιδεύτρια ασφαλούς οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς και οδηγός σε αγώνες ταχύτητας, η Χριστίνα Σταθάκη μοιράστηκε προσωπικές εμπειρίες και πολύτιμες συμβουλές με το κοινό, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια στο αυτοκίνητο.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το μεγάλο τεχνολογικό άλμα της Maxi-Cosi, το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με ενσωματωμένους αερόσακους, αλλά και τα νέα ανατομικά καρότσια “Lila”, προϊόντα μακρόχρονης μελέτης κι έρευνας από έγκριτους γιατρούς κι επιστήμονες. Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου πως η κορυφαία ολλανδική εταιρεία είναι αυτή που κατασκεύασε και το πρώτο κάθισμα στην Ευρώπη, φέρνοντας πραγματική επανάσταση στο χώρο της παιδικής ασφάλειας. Η Lapin House, τιμώντας την πολυετή συνεργασία της με τη Maxi-Cosi, απέδειξε έμπρακτα για άλλη μια φορά ότι υποστηρίζει τις εταιρείες που χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες και αναδεικνύει διαρκώς brands που ασχολούνται με την ασφάλεια, την άνεση και τη φροντίδα του παιδιού, υπηρετώντας τον απώτερο σκοπό της: να προσφέρει με υπευθυνότητα και αγάπη ό,τι καλύτερο για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας.

Τα προϊόντα της Maxi-Cosi είναι κατασκευασμένα με σύστημα ISOFIX, πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας I-Size και φέρουν εγγύηση εφ΄όρου ζωής, ενώ η εταιρεία προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση (swap service) του καθίσματος σε περίπτωση που έχει εμπλακεί σε οποιαδήποτε σύγκρουση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.