Σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας (video)

By  |  0 Comments

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητας του προγράμματος «Tο ‘χεις με την οδήγηση;», το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, πάντα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες οδικής προσομοίωσης, μέσα από το εξειδικευμένο σεμινάριο του Ι.Ο.ΑΣ. στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης. Παράλληλα, μέσα από τις καινοτόμες θεωρητικές και βιωματικές μεθόδους του Ινστιτούτου, ενημερώθηκαν για το πάντα επίκαιρο θέμα της οδικής ασφάλειας και της βέλτιστης προετοιμασίας και συμπεριφοράς με σκοπό την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Ο πολύ επιτυχημένος κύκλος των συγκεκριμένων σεμιναρίων θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σε μια εποχή όπου η έλλειψη της οδικής υπευθυνότητας έχει λάβει τις διαστάσεις κοινωνικού ζητήματος, η Groupama Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα ότι συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ευρύτερη καλλιέργεια της κουλτούρας ασφαλούς οδήγησης. 

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €139,4 εκ. το 2018, η εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr.   

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 12 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 32.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.com.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.