Υπερ-παραγωγή

By  |  0 Comments

• H παραγωγική μονάδα Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) της Hyundai στο Nošovice της Τσεχίας γιορτάζει την παραγωγή τριών εκατομμυρίων αυτοκινήτων από την έναρξη λειτουργίας της το 2008
• Το ορόσημο ήταν ένα i30 N
• Η HMMC είναι η πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής της Ευρώπης, με παραγωγική δυναμική 1.500 αυτοκίνητων Hyundai σε καθημερινή βάση


Η Hyundai Motor γιορτάζει την παραγωγή τριών εκατομμυρίων αυτοκινήτων που παράχθηκαν στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) στο Nošovice της Τσεχίας. Τον Μάιο, η HMMC παρήγαγε το αυτοκίνητο με αύξοντα αριθμό 3.000.000. Το αυτοκίνητο ορόσημο ήταν ένα δημοφιλές μοντέλο υψηλών επιδόσεων i30 N και προορίζεται για πελάτη της εταιρείας στη Γερμανία.

Η επιτυχία του εργοστασίου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους υπαλλήλους του και για τον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος, η HMMC διοργάνωσε ειδική τελετή στις 30 Μαΐου 2019. Με επίτιμους προσκεκλημένους τον κυβερνήτη της περιοχής, δημάρχους των γύρω πόλεων και δήμων, αντιπροσώπους, προμηθευτές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή για το πολύ σημαντικό αυτό επίτευγμα της εταιρείας.

Εκτός από το i30 N, στην HMMC παράγεται ολόκληρη η οικογένεια i30 καθώς και το νέο Tucson, το οποίο διαθέτει έναν πρωτοποριακό 48 Volt υβριδικό κινητήρα. Η παραγωγή αυτών των μοντέλων υπογραμμίζει τη σημασία της HMMC για την εταιρεία, καθώς προσαρμόζει την προϊοντική της στρατηγική ώστε να αναδεικνύει τη μελλοντική κινητικότητα.

Ο Dong Woo Choi, Πρέοδρος και CEO της Hyundai Motor Europe δήλωσε: “Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την HMMC και αποδεικνύει με μεγάλη επιτυχία τη δέσμευση της Hyundai στην ευρωπαϊκή αγορά. Στα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αναβαθμισμένα ποιοτικά αυτοκίνητα με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε όλους τους πελάτες.”

“Η επίτευξη της παραγωγής 3 εκατομμυρίων αυτοκινήτων είναι ένα φανταστικό ορόσημο για την HMMC, του πιο σύγχρονου εργοστασίου παραγωγής της Ευρώπης”, συνέχισε ο κ. Dong Hwan Yang, Πρόεδρος της HMMC. «Θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να συγχαρώ όλους τους υπαλλήλους μας, που συμβάλλουν στην παραγωγή 1.500 αυτοκινήτων Hyundai κάθε μέρα. Ανυπομονώ να γιορτάσω αυτό το σημαντικό ορόσημο μαζί τους και με πολλούς επίτιμους καλεσμένους. “

Η Hyundai Motor Manufacturing Τσεχίας (HMMC) ιδρύθηκε το 2008 και απασχολεί 3.300 άτομα. Η HMMC είναι η πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής της Ευρώπης, με 500 ρομπότ υψηλής τεχνολογίας που σε συνεργασία με τους υπαλλήλους παράγουν 1.500 αυτοκίνητα Hyundai κάθε μέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες και τα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ποιότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Η έναρξη παραγωγής στην HMMC πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2008 με την λειτουργία μιας γραμμής παραγωγής καθώς η δεύτερη γραμμή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 και η τρίτη το Σεπτέμβριο του 2011, όπου επετεύχθη τότε η προγραμματισμένη παραγωγική δυναμική των 300.000 αυτοκινήτων ετησίως.

Από το 2011, περισσότερα από 1.508.000 C-segment SUVs έχουν παραχθεί στην HMMC. Το 2018, η παραγωγή ξεπέρασε τα 340.000 αυτοκίνητα τα οποία πουλήθηκαν σε 69 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι η HMMC είναι η μόνη μονάδα παραγωγής της Hyundai στην Ευρώπη, η πλειοψηφία της παραγωγής της διατίθεται στις ευρωπαϊκές χώρες αλλά εξίσου σημαντικές ποσότητες πουλήθηκαν σε χώρες όπως το Μεξικό, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Αυστραλία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.