Δυνατός ανταγωνισμός

By  |  0 Comments

Στο γνωστό μοτίβο των πολύ μικρών διαφορών ολοκληρώθηκε η πρώτη γεύση της φετινής Ανάβασης Ριτσώνας για τους οδηγούς του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2019. Στον αγώνα που διοργανώνει το Σωματείο Α.Σ.Μ.Α. 13 Skoda Fabia 1.2 TSI φροντίζουν για μια ακόμη φορά να αποδείξουν γιατί ο θεσμός του Ενιαίου αποτελεί κορυφαία στιγμή ανταγωνισμού και ενδιαφέροντος στην καριέρα οποιουδήποτε οδηγού.

               Φέτος τα αναβαθμισμένα Skoda Fabia φάνηκε πως μπορούν να κινηθούν ταχύτερα σε σχέση με τις περσινές επιδόσεις, ωστόσο η αρκετή ζέστη του Σαββάτου ενέτεινε ακόμη περισσότερο το καθάρισμα της διαδρομής, κάτι που εξάλλου συμβαίνει πάντα στη Ριτσώνα τα Σάββατα. Χάρη στην εμπειρία ακόμη και των κάτω των 30 ετών πλέον αλλά και την πρόσφυση που προσφέρουν τα ελαστικά της Naknang, το «πρώτο πιάτο» ήταν άκρως ελπιδοφόρο για τον αγώνα της Κυριακής.

               Οι πρωταγωνιστές της κορυφής ήταν οι ίδιοι σήμερα και στα δύο σκέλη. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος σημείωσε την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί στην Ριτσώνα από τα Fabia του Ενιαίου (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), ξεπερνώντας τους χρόνους που του χάρισαν πέρσι δύο νίκες. Ο Σπύρος Γαλεράκης που δείχνει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο το δυνατότερο φέτος αυτοκίνητο και ο Στάθης Κουκέας, που ακολουθεί κατά πόδας τους Νέους.

               Ανήμερα των 40ων γενεθλίων του ο Κουκέας ανταγωνίζεται στα ίσια τους 25+ και απέχει ελάχιστα δέκατα από τους δύο πρωτοπόρους. Εν πολλοίς το ίδιο ισχύει και για τον «Λε Μαν», με τη διαφορά ότι έχει ξεπεράσει την ηλικία των 40 εδώ και μερικά χρόνια… Ο Λεωνίδας Μανιατόπουλος διατήρησε και σε αυτόν τον αγώνα την εικόνα του αναγεννημένου που έχει φέτος και είναι πολύ κοντά στους χρόνους της κορυφής.

               Βέβαια μικρές είναι οι διαφορές ανάμεσα στις περισσότερες επιμέρους μονομαχίες και αυτό ήταν μόνο η πρώτη γεύση από την φετινή ανάβαση Ριτσώνας, καθώς με ενδιαφέρον αναμένονται οι δύο κυριακάτικοι αγώνες του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Τα περάσματα ξεκινούν στις 10:30 με τον δρόμο να κλείνει από τις 09:00.  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.