Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων

By  |  0 Comments

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού με τον κόσμο τους, η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου και η Σκαθαροπαρέα, διοργανώνουν και φέτος την εκδήλωση που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε όσο καμία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μετά την μεταφορά της εκδήλωσης από το Λιτόχωρο, ο πάντα φιλόξενος Δήμος Στυλίδας θα φιλοξενήσει στο camping Ιnterstation το διήμερο φεστιβάλ των φανατικών του περίφημου Σκαραβαίου και των «συγγενών» του οχημάτων.

Αν και η παράδοση δεκατριών χρόνων θέλει την «Πανελλήνια» να γίνεται πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, οδήγησαν στην μεταφορά για τις 12 με 14 Ιουλίου.

Η παρατεταμένα δύσκολη περίοδος για το κλασσικό όχημα στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να πτοεί τους ανά την Ελλάδα φίλους και fans της «Πανελλήνιας» που και φέτος από ότι φαίνεται θα δώσουν δυναμικό παρών στην εκδήλωσή, καθώς όπως επιβεβαίωσαν από την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. θα υπάρξει νόμιμη αδειοδότηση κίνησης, για όσους φέρουν όχημα με ιστορικές πινακίδες.

Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν, συνιστάται η έγκαιρη κράτηση στο Camping Interstation (τηλ2238023828) ή σε παραπλήσια καταλύματα της περιοχής.

Προτεινόμενα καταλύματα

http://www.tsamadanis.gr/

http://www.karavomylos.gr/

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση , επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6971567924 & 6984953485 

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού με τον κόσμο τους, η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου και η Σκαθαροπαρέα, διοργανώνουν και φέτος την εκδήλωση που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε όσο καμία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μετά την μεταφορά της εκδήλωσης απο το Λιτόχωρο, ο πάντα φιλόξενος Δήμος Στυλίδας θα φιλοξενήσει στο camping Ιnterstation το διήμερο φεστιβάλ των φανατικών του περίφημου Σκαραβαίου και των «συγγενών» του οχημάτων. Αν και η παράδοση δεκατριών χρόνων θέλει την «Πανελλήνια» να γίνεται πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, δυστυχώς οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, μας αναγκάζουν να την μεταφέρουμε για τις 12 με 14 Ιουλίου, λόγω των πρόωρων εκλογών. Η παρατεταμένα δύσκολη περίοδος για το κλασσικό όχημα στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να πτοεί τους ανα την Ελλάδα φίλους και fans της «Πανελλήνιας» που και φέτος απο ότι φαίνεται θα δώσουν δυναμικό παρών στην εκδήλωσή μας, καθώς όπως μας επιβεβαίωσαν απο την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. θα υπάρξει νόμιμη αδειοδότηση κίνησης, για όσους φέρουν όχημα με ιστορικές πινακίδες. Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν, συνιστάται η έγκαιρη κράτηση στο Camping Interstation (τηλ 2238023828) ή σε παραπλήσια καταλύματα της περιοχής. Προτεινόμενα καταλύματα http://www.tsamadanis.gr/ http://www.karavomylos.gr/ Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μας, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6971567924 & 6984953485

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.