Ήταν όμορφα στο Άλσος

By  |  0 Comments

Δεν ήταν πολλά, ήταν όμως όλα υπέροχα, άψογα συντηρημένα και σε ένα πανέμορφο άλσος!

Συνολικά 13 εξαιρετικά κλασσικά αυτοκίνητα της Λέσχης Φίλων Κλασσικών από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, φιλοξένησε το Άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα. Το καταπράσινο τοπίο του έδεσε τέλεια με τα καλοσυντηρημένα, σπάνια και ακριβά κλασσικά οχήματα και αποτέλεσε το ιδανική εκδήλωση για τις πόζες τους, καθώς τράβηξαν τα βλέμματα και τα κλικ όλων των επισκεπτών του Άλσους.  Μία καλή ευκαιρία για την χτεσινή Κυριακάτικη βόλτα. Αρκετός κόσμος επισκέφθηκε αυτήν την υπαίθρια έκθεση και είδε από κοντά αυτοκίνητα που δεν συναντούμε συχνά.

Το Άλσος του Αγίου Νικολάου, (ή απλά ο Άγιος Νικόλας για τους Ναουσαίους),  είναι μάλλον το πιο φημισμένο αξιοθέατο της Νάουσας. Βρίσκεται σε απόσταση 2 περίπου χλμ από τη Νάουσα.

Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση με μεγάλα πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας, η Αράπιτσα. Είναι ένας τόπος που προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία αλλά και ποικίλες δραστηριότητες.

Στον Άγιο Νικόλαο, επιγραμματικά, μπορείτε να βρείτε/δείτε τα εξής:

Την ομώνυμη εκκλησία του Αγίου Νικολάου
Τις πηγές του ποταμού Αράπιτσα
Μικρή τεχνητή λίμνη, με πέστροφες και πάπιες
Αθλητικές εγκαταστάσεις: Γήπεδα μπάσκετ, βόλεϋ και τένις
Παιδική χαρά
Εκτροφείο θηραμάτων
Μαγαζιά με τοπικά προϊόντα και σουβενίρ
Καταλύματα για διαμονή (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια)
Εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες
Φυσικά, μπορείτε επίσης να περιπλανηθείτε μέσα στους πολλούς διαδρόμους που υπάρχουν στο άλσος και να διημερεύσετε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.